реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Микола Азаров: Податковий кодекс буде прийнятий у першій декаді листопада

Податковий кодекс буде прийнятий у першій декаді листопада. Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив у Брюсселі на конференції „Україна: від кризи до зростання. Економіка, інвестиції, ринки”.

„Податковий кодекс замінить більш ніж 4 тисячі актів, що функціонують у податковій системі, які заплутали податкову систему і створили непривабливий інвестиційний клімат у країні. Ми думаємо, що у жовтні, максимум - у першій декаді листопада Податковий кодекс буде остаточно ухвалений”, - зазначив Прем'єр-міністр України. Микола Азаров додав, що документ передбачатиме спрощення податкового законодавства України, зниження ставок основних податків. Зокрема, за його словами, податок на прибуток з 25% буде знижено до 19%, а ПДВ з 20% протягом 5 років буде знижено до 16%.
Також Прем'єр-міністр України зазначив, що Податковий кодекс сприятиме модернізації економіки України, зокрема, будуть звільнені від сплати податку на прибуток кошти, які компанії направлятимуть на модернізацію виробництва.

Глава Уряду підкреслив, що будуть звільнені від оподаткування ряд галузей, які є ключовими для України, зокрема, авіа-, суднобудування та легка промисловість.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові




Теги:Податковий кодекс, брюссель, Микола Азаров


Читайте також



Коментарі (0)
avatar