реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Менський голова - радикал має премію 90 відсотків

На чергове судове засідання 26 липня менський депутат від Радикальної партії Ляшка Гайдукевич не з’явився, у нього все ще підвищений тиск.

На черговому виконкомі 25 липня міському голові - радикалу Геннадію Примакову знову затвердили премію в 90%. "Зрозуміло, що такі умови міняти на ті, котрі можуть бути передбачені вироком суду, особливого бажання немає", - пише сайт менської газети "Наше слово".

Аналогічна ситуація і в Гайдукевича. Мабуть, саме тому останній воліє ходити до лікарні для нормалізації тиску, а не до суду для заслуховування звинувачень та заслуховування показів свідків.

"На жаль, на звинувачених немає тиску ні з боку депутатів, ні з боку суспільства з вимогою якнайшвидше довести в суді свою невинуватість, оскільки за інших умов їх діяльність в якості голови об’єднаної громади і депутата є просто недоречною" - переконаний автор статті в "Нашому слові".

Нагадаємо, що уже тривалий час фактично не може повноцінно розпочатися судовий процес за звинуваченням менського міського голови Примакова та голови фракції Радикальної партії Ляшка Гайдукевича в отриманні хабаря.



Теги:хабарництво, мена, Радикальна партія Ляшка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar