реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

«МЕЛОДІЇ НАТХНЕННЯ». ПАНЯНКАМ – ВІД ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

До Міжнародного жіночого дня 8 березня на головній концертній сцені області у ці дні проходять святкові концерти "Мелодії натхнення".

Для милих панянок демонструються теплі, зворушливі і запальні номери у виконанні улюблених артистів Чернігівського обласного філармонійного центру. Прекрасне святковий настрій, радість і заряд позитивних емоцій присутнім дарує колектив концертних виконавців у складі заслужених артистів України Володимира Гришина та Сергія Сулімовського, заслуженої артистки естрадного мистецтва України Ніни Коцур, солістів Іванни Подольської, Марини Маккей, Макса Пузана, Вікторії Олійник, В’ячеслава Мацвійка, Марини Коваленко, Яни Корольової, Ольги Печко, Анни і Дарини Михневич, Олександра Лузана, Катерини Іващенко, Марини Юрченко та Театру танцю «Екватор» на чолі з Віктором Войниковим. Ведучий - Дмитро Обєдніков.

За словами режисера-постановника дійства Оксани Кравчук, при роботі над програмою враховані різні побажання та смаки жіноцтва. - «То ж ми сподіваємося, що наш концерт стане гарним подарунком для всіх мам, бабусь, дружин і подруг, хто завітає у ці дні до філармонійного центру».

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм






Теги:філармонія, філармонійний центр, концерт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar