реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Масові заворушення на Москві

В неділю, 13 жовтня, «народний схід», що зібрав за деякими оцінками 600 чоловік, завершився погромом торгового центру «Бірюза», зведенням барикад і зіткненнями з бійцями ОМОНу. Натовп, в якому були націоналісти, футбольні фанати і місцеві жителі, накинувся на «Бірюзу» з криками «Росія для росіян!» і «Росіяни, вперед!» після того, як поліцейські почали відтісняти натовп від розгромленого торгового центру "Бірюза", в них полетіли пляшки, каміння, палиці і металеві урни. Учасники акції в Бірюлево, що переросла в безлади, чинили опір співробітникам поліції. Після того, як правоохоронці затримали кілька учасників акції, їхніх соратники спробували відбити затриманих в ОМОН. Про це повідомляє УНІАН.

Міністр внутрішніх справ Російської Федерації Колокольцев оголосив загальну мобілізацію поліції у всій Москві.

Обстановка в Бірюлево нагнітилася після вбивства 25-річного Єгора Щербакова. За наявною інформацією, в ніч на 10 жовтня Щербакова на очах його дівчини зарізав приїжджий неслов'янської зовнішності.

Оглядачі зазначають, що антикавказькі настрої в Москві наростають. Адже навіть лідер опозиції Навальний виступає з лозунгом "Хватит кормить Кавказ!".



Теги:Навальний, москва, антикавказькі настрої, розпад РФ, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar