реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Маша Єфросиніна: 180 сантиметрів тіла потребують догляду…

Актриса і телеведуча Маша Єфросиніна сповнена енергії: вона встигає працювати і в театрі, і телешоу вести, і з дочкою Наною спілкуватися. При цьому дружина бізнесмена Тимура Хромаєва та сестра Єлизавети Ющенко хоче ще одну дитину і запланувала власний телепроект.

Журналістів цікавить її спосіб життя і секрет успіху, але сама Маша зізнається: "....Мені, саме, багато чого не подобається, і те, як я виглядаю, і як, часом, гальмую. Може, тому і немає чітко сформульованого секрету успіху, бо багато претензій до себе", - сказала Єфросиніна на "E-motion", відповідаючи на одне із запитань.
Здається, що Маші з дитинства багато чого у собі не подобалося.
"До 16-ти років я була довгою і худою, тому що займалася танцями. Коли переїхала у Київ, з жахом зрозуміла, що крім танців і англійської, нічого не знаю. Лише бутерброди могла собі приготувати. На них мене і роздуло :)", - зізналася телеведуча.
Відповідно, і корінь зла у проблемі повненьких дівчат Маша бачить своєрідно.

"Тож, дівчата, у кулінарії потрібно розбиратися змалку, не буде небезпеки розтовстіти, коли вирветеся від батьків", - впевнена вона.
Про проблеми із фігурою Маша знає з власного досвіду. Адже, ще кілька років тому телеведуча була не така відома, але й не така струнка:
"У мене проблеми були, і я настільки добре їх пам'ятаю і довго боролася, щоб отримувати такі компліменти сьогодні, що вже і розслабитися не можу - весь час у певному режимі".
"А що допомогло тоді вирішити проблему? Тут все просто: я покохала і народила дитину. І панцир у 15 кг якось випарувався smile Відтоді вірю у чудо Любові", - поділилася Єфросиніна.
А ще, як зізналася акторка, у підлітковому віці вона, ясна річ, не була позбавлена комплексів:
"О, так, комплекси у мене були. По-перше, я була вищою за всіх у цілій школі. Така швабра, яку було видно з будь-якого кінця коридору, і яка на фізкультурі стояла навіть на початку ряду хлопців. Це був жах. Потім почалися прищі, ну і так далі..."

І хоч з прищами покінчено, тепер Маша носить окуляри.
"Окуляри мої, звичайно, красиві та модні, ганялася за ними довго smile Але насправді я - очкарик, з короткозорістю -3", - пожалілася теледіва.
Також, Марія розповіла, що перші зароблені гроші, як справжня модниця, витратила на взуття:
"Перші гроші я заробила вже студенткою. Працювала на виставці, на стенді. Витратила на туфлі на Володимирському ринку. Дуже тішилася туфлями і "Снікерсом" на вечерю :)".
До слова, зараз Маша нерідко ходить у кедах. Її улюблені - розтоптані "Конверси".

А те, що Єфросиніна нещодавно підстриглася, вона пояснює приведенням свого внутрішнього світовідчуття і зовнішнього вигляду до відповідності.
"Період життя дуже простій: я наближалася до хвилюючого для мене періоду-підсумку - до мого 30-річчя. Якоїсь миті гостро відчула, що те, що я відчуваю, і те, як я виглядаю, - не збігається", - пояснила вона.
"У жінки завжди є можливість влаштувати собі шокотерапію - змінити зачіску. Не повірите, побачивши на підлозі у салоні кілометр свого волосся, відразу подумала, чому я не зробила цього раніше. Адже це я тепер у дзеркалі", - згадує Єфросиніна похід до перукаря.
Щоправда, кардинальну шокотерапію Маша собі навряд чи влаштує. Так, за зізнанням телеведучої, їй складно уявити себе блондинкою.
Також Маша сказала, що ніколи не чула анекдотів про себе, хоч і дуже хотілося б. А ще Маша досі мріє стати принцесою і... знову завагітніти:
"У мене мрія є: я хочу сина. У мене є цілі і багато різних внутрішніх задач. І у мені ще є дитинство, тому і дитячі мрії поки теж присутні smile Наприклад, хочу бути принцесою smile (жарт)".
Наразі ж Марія займається вихованням дочки Нани.

"Я дуже чекаю її побажань і буду допомагати їй у всіх її прагненнях. Дуже важливо для мене одне, щоб вона була порядною людиною. Це правда", - наголосила Єфросиніна.
"У "крутій людинці" 180 сантиметрів тіла, і все воно періодично вимагає догляду, відпочинку і різного виду активності, не пов'язаної з роботою. Цим і займаюся у вільний час. Люблю бути зі своєю дівчинкою", - розповіла Маша, коли її спитали про "будні Єфросиніної".
Також Маша зазначила, що на "Одноклассниках.ру" чи "Вконтакте" її шукати марно: "Мене немає у соціальних мережах, я надаю перевагу живому спілкуванню. Мене вистачає поки... Я, взагалі, дуб у складних взаєминах з комп'ютером".
Водночас схоже, що знається Марія на сфері романтичних відносин. Судячи, з її відповіді на одне з питань Інтернет-конференції, якийсь чоловік колись завдав Єфросиніній душевної травми.

"...Я з досвіду знаю, що ви відчуваєте. Мені допоміг тільки час і розмірковування. Не нами придумано, і це дійсно так, - треба собі допомогти. Пробачте його. Просто так, про себе, пробачте. І час..," - порадила телеведуча дописувачці.
Між іншим, Єфросиніна, схоже, не розуміє, на яких підставах дехто називає її стервозною.
"...Завжди прошу своїх друзів, вказуйте мені на моменти прояву моєї стервозності. Люди ж не даремно кажуть таке", - сказала вона.
А ще Маша досі не вірить, що потрапила у шоу-бізнес:
"Я дотепер вірю, що я у нього не потрапила. У мене є і плани, і проекти - більше ані слова. Не тому що приховую - тому що не знаю, що конкретно запуститься. І ТБ - така штука, де "поспішиш - людей насмішиш". А я краще смішити буду у дії, ніж у марнослів'ї".
Однак трохи пізніше Єфросиніна таки обмовилася, що у неї вже є випуск-"пілот" і позитивні коментарі до нього. І хоч повністю розкривати секрет вона не захотіла, сказала , що у його назві є її ім'я.

За повідомленням сайту tabloid.com.ua




Теги:сестра дружини Андрія Ющенка, Маша Єфросиніна, Тимур Хромаєв, прищі, зайві кілограми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar