реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Манекен Валєра поміг знищити російських терористів

Бійці батальйону «Крим» влаштували диверсію терористам, в результаті якої була знищена диверсійно-розвідувальна група бойовиків, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу батальйону.

До такого заходу бійці вдалися, оскільки їх вже, як запевняють самі, дістали так зване «перемир’я» і нахабство бойовиків, які знаючи про заборону на вогонь у відповідь обстрілюють позиції батальйону з підствольних гранатометів з відстані в 300-400 метрів, повідомляє прес-служба батальйону.

«Дуже добре, що тупість терористів передбачувана», – зауважили в прес-службі, описуючи організацію диверсії проти бойовиків. Кримчани спочатку спорудили приманку для ворога у вигляді манекена, одягненого в камуфляж, і щоб вороги не запідозрили щось недобре, глянувши в тепловізійний приціл – обклали манекен грілками.

Три дні терористи обстрілювали манекена, якого бійці назвали Валера, з відстані в 400 метрів. Вони так втратили страх, що навіть не змінювали маршрут підходу до українських позицій. Відповідно, на шляху проходження ДРГ бійці «Криму» влаштували пастку у вигляді керованого фугасу з 5 снарядів САУ. «Для 100% -го результату», – зауважили в прес-службі.

В результаті вибух вийшов досить потужний. «Добре, що режим припинення вогню не порушений, адже терористи підірвали самі себе. Це ж дуже погано, коли ми пообіцяли терористам, що не будемо по них стріляти, щоб не заважати їм нас вбивати і захоплювати нашу Батьківщину», – іронічно зауважили у прес-службі «Криму».



Теги:батальйон Крим, російсько- українська війна, ДНР, перемир'я


Читайте також



Коментарі (0)
avatar