реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

"Мамонт- фест": і виступи шаманів...

Четвертий рік поспіль на Чернігівщині, на мальовничому березі зачарованої довженківської Десни проводиться унікальний молодіжний фестиваль історії творчості " Мамонтфест", ініціатором і організатором якого є – Дмитро Селянський , відомий, як жителям нашого міста, так і далеко за межами України – поет, співак, фіналіст «Голосу країни», бітбоксер, учасник проекту «Останній герой» та просто чоловік, який вболіває за Україну та свій рідний край.

Цьогоріч фестиваль проходить12-14 липня над Десною між селами Радичів і Деснянське.

"Mamont fest" проводиться з 2016 року на території Мезинського національного природного парку, недалеко від того місця, де були знайдені найдавніші в світі ударні музичні інструменти, виготовлені з кісток мамонта (вони зберігаються в Мезинському археологічному музеї). І тому головна ідея заходу - "народжені вільними і творчими".

На відвідувачів чекають "кроманьйонскі гри, протистояння племен з футболу, волейболу та битва талантів. А також виступи діджеїв, груп і дикі танці до світанку".

Також в програмі фестивалю - "полювання і поїдання здобичі", шаманські виступи . В цьому році в "битвах" братимуть участь гості (в тому числі футбольні команди) з Києва, Чернігова, Сум і населених пунктів Коропського району: Коропа, Понорниця, Оболоння, Мезина і інших.

Організатори очікують, що у фестивалі візьмуть участь сотні людей. У попередні роки максимальну кількість досягало 600 учасників.
Спішіть! Місця вистачить всім....

Василь КИРИЛЮК



Теги:Коропський район, Василь Кирилюк, мезин, Мамон-фест, фестивалі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar