реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Максим Микитась: "Нехай не голосують за мене!"

Саме так сказав мені три тижні тому народний депутат М. Микитась. А передісторія така.

У 2016 році М. Микитась після парламентських виборів не розрахувався з учасниками виборчих перегонів: спостерігачами, агітаторами і т.д. На моєму міні - виборчому окрузі, а це 9 виборчих дільниць, що охоплювали 13 населених пунктів Чернігівського району, не розрахувався з 40 учасниками на суму майже 40 тисяч гривень.

У вересні 2016 року на зустрічі з виборцями в селі Іванівка пан Микитась запевнив мене, що розбереться та ліквідує заборгованість. Через деякий час я письмово нагадав нардепу про заборгованість, на що отримав відповідь-шедевр, що це є наклепом і я відповідатиму згідно чинного законодавства.

Наступна зустріч відбулась вже цього року в понеділок після Трійці, де вкотре було обіцяно, що розбереться та ліквідує заборгованість, а відповідь буде в середу після зустрічі з виборцями в селі Іванівка. Відповідь була така, що він двічі не збирається платити. На пропозицію, що нехай заплатить той хто забрав, а це, на мою думку, керівник виборчого штабу Дмитро Касьянов, тим більше, що за чутками, після виборів він придбав деревообробне підприємство в Корюківці.

Відповідь вразила мене своїм цинізмом: «НЕХАЙ НЕ ГОЛОСУЮТЬ ЗА МЕНЕ». Я остовпів. Але ж голосувати за нього не будуть не тільки учасники виборчих перегонів, а й члени їх сімей, родичі та й просто жителі сіл. Не будуть голосувати й майже сотня учасників перегонів у Ріпкинському районі, за Чернігів мовчу.

Тобто, маючи статки в декілька сотень мільйонів гривень, відмовляється розрахуватись. Цікаво, в якому поважному товаристві прийнято не розрахуватись з боргами? Мені спало на думку, що людина не може самостійно приймати рішення, йому обов’язково потрібно отримати дозвіл. У мене виникли сумніви, що людина самостійно керувала таким монстром, як "Укрбуд".

Я Максиму Микитасю не суддя, та дуже прикро, коли розчаровуєшся в людях. Літературний герой Остап Бендер отримав мільйон за втрату віри до людей. Скільки втратить Максим Микитась - покажуть вибори. Людина пізнається в дрібницях.

Михайло АРТЮХ



Теги:округ № 206, Іванівка, Максим Микитась, підкуп виборців, Ріпки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar