реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Маккейн свідомо помер в День незалежности України

Він народився у сім'ї адмірала ВМС США, адміралом був і його дід. Під час війни у В'єтнамі потрапив у полон, де провів аж 5 років. При цьому його катували і робили це не тільки в'єтнамці, а росіяни.

До речі, будучи сином головнокомандувача ВМФ США, воював на рівні з усіма - немислима річ для наших порошенків- авакових - пашинських... Залишив службу у збройних силах внаслідок погіршення здоров'я. І чотири рази обирався сенатором від штату Арізона.

Мова, звісно, про американського сенатора Маккейна - друга України. Він щойно помер, довго борючись із раком.

Завжди відкрито критикував Барака Обаму за недостатню увагу до українського питання. Під час масових протестів українців після силового розгону Євромайдану в Києві сенатор приїхав до Києва і відвідав наметове містечко.

Новорічну ніч 2017 року провів у Маріуполі, де заявив, що США мають надати летальну зброю Україні. А Путіна називав головорізом. Порівняв політику Ангели Меркель щодо Володимира Путіна, а саме відмову надати Україні зброю, з політикою замирення Німеччини перед Другою світовою війною.

Рішення припинити лікування він прийняв свідомо, а родина поширила заяву, що боротися з віком немислимо. Так сталося, що саме в час святкування Україною 27 річниці незалежности та 100- річчя відновлення державности він пішов із життя. Достойного життя.

Це був американець, який уособлював справжню Америку - не голлівудську, не звихнену на всіх свободах до гей-парадів включно, а ту Америку, яка й стала великою - Америку справжніх свобод, Америку честі і гідності.

Хай спочиває з миром! Україна сенатора Маккейна не забуде.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Маккейн, Україна - США, день незалежности


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
ну а по правде все пох на него
avatar