реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Майно продаватиме сусідка Зеленського

Замість Умерова Фонд держмайна очолить Ольга Піщанська. До того вона очолювала Антимонопольний комітет України. А до того - була сусідкою по підʼїзду Зеленських у Кривому Рогу.

Журнал Форбс повідомляє, що її рідна сестра Світлана є подругою Олени Зеленської. Журналісти стверджують, що на саме Піщанську зареєстрована вілла родини Зеленських в Італії. Також вона була серед спонсорів передвиборчої кампанії майбутнього президента (надала 300 000 грн). Це про питання, яке так турбувало президента під час виборчих перегонів: щоб куми не керували країною. Таки не керують, як бачимо)

Сама Ольга заперечувала, що потрапила на посаду голови АМКУ завдяки знайомству з родиною президента. Віримо) Виключно через професійні і розумові здібності і через відкритий і чесний конкурс))))

"Дзеркало тижня" пише детально про цю персону і перераховує:

Піщанська пробачила штраф у 5 мільярдів гривень мережі АЗС Коломойського;

навмисно програла всі суди Фірташу, в яких АМКУ до того тотально вигравав;

зруйнувала всі провадження проти олігархічного бізнесу, зате активно душила дрібний і середній бізнес;

у частині реально важливих речей, таких як картельні змови, концентрації або ті ж таки публічні закупівлі, АМКУ не робить нічого;

злила справи про «Роттердам+» і нарахувала мізерний штраф «ДТЕКівцям» за зловживання монопольним становищем у Бурштинському енергоострові.

Тепер ̶т̶е̶п̶е̶р̶ ̶щ̶у̶к̶у̶ ̶х̶о̶ч̶у̶т̶ь̶ ̶к̶и̶н̶у̶т̶и̶ ̶в̶ ̶р̶і̶ч̶к̶у̶ Піщанську хочуть призначити керувати державним майном. Якого все ще багато. Поки що.

Зоя КАЗАНЖИ



Теги:єврейське лоббі, олігархат, Зоя Казанжі, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar