реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Майдан перетворюється у рух "Майдан"

Сьогодні на майдані Незалежности в Києві оголошено про створення громадського руху "Майдан". До його керівництва ввійшли відомі громасдькі діячі та лідери опозиції.

До складу Ради народного об'єднання "Майдан" увійшли Арсен Аваков, Тарас Бойків, Олексій Гарань, Василь Гацько, Ігор Жданов, Андрій Іллєнко, Ірена Карпа, Сергій Квіт, В’ячеслав Кириленко, Ігор Коліушко, Віталій Кличко, Руслан Кошулинський, Іван Крулько, Руслана Лижичко, Ігор Луценко, Юрій Луценко, Марія Матіос, Андрій Мохник, Валерій Пацкан, Олег Осуховський, Сашко Положинський, Петро Порошенко, Віталій Портников, Сергій Рахманін, Єгор Соболєв, Сергій Соболєв, Олександр Сушко, Вікторія Сюмар, Борис Тарасюк, Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Валерій Чалий, Віктор Чумак, Зорян Шкіряк, Єлизавета Щепетильникова, Арсеній Яценюк.

Співголовами ради новоствореного "Майдану" - Сергій Квіт, Руслана Лижичко, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

"Ми були, є і надалі готові до тривалої боротьби, до того, що Майдан стоятиме і боротиметься рівно доти, доки Янукович не почує голос мільйонів. Майдан – це постійно діючий осередок спротиву. …Це і є наша вільна Україна, територія, яка вже непідвладна Януковичу", - зазначено у резолюції Майдану.



Теги:Майдан, вибори- 2015, опозиція


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Для того, щоб "Янукович почув голоси мільйонів", потрібно було референдум провести, щоб волевиявлення відбулось легитимним шляхом, а не на Майдані лозунги викрикувати. До того ж, єдине за що бореться псевдоопозиція - влада, вони й сирійський сценарій розгорнути планували, але червоні, відкликавши голоси за відставку Азарова, завадили цим планам здійснитись
avatar
2
Червоні були й лишаються членами правлячої коаліції і платними слугами Москви. А сірійський сценарій - це фінансування Москвою убивць свого народу?!
avatar