реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Магія цифр серіалу Lost зірвала джекпот

В американській лотереї Mega Millions відбувся розіграш 380 мільйонів доларів - другого за величиною джекпота в історії США.

Як повідомляє Associated Press, один виграшний квиток був куплений у штаті Вашингтон, а другий - в Айдахо. Оскільки виграли відразу два квитки, їх власникам доведеться поділити джекпот на двох (таким чином, кожному дістанеться по 190 мільйонів доларів).

Один з переможців вже заявив права на свою частину виграшу. Житель Вашингтона Джим Маккюллар розповів, що купив квиток, який зробив його мільйонером, в супермаркеті міста Ефрата в східній частині штату. Тепер Маккюллару доведеться заплатити зі свого виграшу 25-відсотковий податок.

Володар другої половини 380-мільйонного джекпоту, житель штату Айдахо, поки не вийшов на зв'язок з організаторами лотереї.

Виграшною комбінацією для розіграшу джекпоту Mega Millions став наступний набір цифр: 4, 8, 15, 16, 23 і 42. Жителі США, що стежили за розіграшем, помітили, що виграшна комбінація в точності збігається з набором цифр, який згадувався в декількох епізодах серіалу "Залишитися в живих" (Lost), зокрема, цифри 4, 8, 15, 16, 23 і 42 принесли удачу герою серіалу на ім'я Херлі, що виграв в лотерею.

Найбільший джекпот в США - 390 мільйонів доларів - був розіграний в 2007 році.

Джерело:MIGnews.com




Теги:лотерея, магія, Джек-пот, цифри, серіал Lost


Читайте також



Коментарі (0)
avatar