реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Луценко - Деркач...

Цікава хронологія від Rob Maison стосовно Луценко та агента ФСБ Деркача.

Довга дорога в дюнах:

2005: На захист Андрія Деркача виступив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який зазначив, що Деркач-молодший вже 2 роки працює з їхньою командою. "Андрій зробив свій вибір і показав, що кожен може видавити з себе кучмізм по краплині. Він ризикував своїм життям, коли разом з іншими людьми блокував своєю машиною дорогу Кучмі до АП", - зазначив Луценко, додавши, що не "здаватиме своїх друзів". Він також дав "особисту гарантію" за Андрія Деркача.

2017: Андрій Деркач відгуляв на весіллі сина Юрія Луценка.

2019: На святкуванні 55-річного ювілею ексгенпрокурора Юрія Луценка відгуляли його колишні підлеглі з прокуратури та низка політичних діячів, в тому числі фігуранти кримінальних проваджень та герої антикорупційних журналістських розслідувань, зокрема чинний позафракційний парламентар Андрій Деркач. Випускник Вищої школи КДБ в Росії.

2022: СБУ викрила агентурну мережу російської розвідки, до якої входив народний депутат України Андрій Деркач. За даними слідства, він курував створенням низки приватних охоронних підприємств у різних областях, щоб використати їх для швидкого захоплення України.

Їжте плов, не обляпайтесь...

Василь КРУТЧАК



Теги:фсб, агенти Москви, Василь Крутчак, Юрій Луценко, Андрій Деркач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar