реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ломбарди Разумкових

Я думала, що люди в курсі про ломбарди. Бо ломбардам дозволили працювати, а всі дивувались з того факту.

Даремно дивувались. Все логічно. Бо ломбарди – це родинний бізнес подружжя Разумкових.

Ще в серпні 2018 року Центр журналістських розслідувань опублікував матеріал «Родинний бізнес Разумкових: ломбарди і консультування». Журналісти розповіли, що мережею ломбардів, які входять до ТОВ «Повне товариство Ломбард Про100Кредит ТОВ Інтерінвест XXI століття і компанія», володів нинішній спікер парламенту Дмитро Разумков. А після обрання його на посаду, переписав бізнес на дружину, Юлію Чайку (доньку нині покійного багаторічного мера Миколаєва Юрія Чайки).

Це подружжя справді успішні бізнесмени. Які відкривали/закривали фірми і компанії, купували недешеву нерухомість. Зараз, правда, кількість компаній скоротилась. Але ломбарди залишились. Як повідомляється на сайті компанії, ломбард видає кредити під заставу ювелірних виробів та побутової техніки.

Журналісти кажуть, що фінансові показники ломбардів невисокі. Певне, що треба було щось з цим робити :)

У президентську кампанію Разумков запевняв, що працює у штабі Зеленського як волонтер. Без зарплати. Та вона, схоже, і не була йому потрібна. За даними Державного реєстру речових прав, у червні 2019 року Дмитро Разумков позичив Галушку Олегу Леонідовичу 26,7 млн гривень. За договором іпотеки його предметом є майновий комплекс АЗС у Вінницькій області. Але це вже інша історія, хоча й дуже повчальна. Докладніше про все можна прочитати ось тут: https://investigator.org.ua/…/pub…/publikatsii-vlast/219117/

Тому не дивуйтеся, а будьте впевнені, що влада взагалі, а спікер зокрема дуже переймаються тим, як себе почуватиме електорат. Бо коли закінчаться гроші на харчі, ви завжди матимете вихід. Наприклад, зможете взяти під пахву свого телевізора чи зняти з пальця обручку і швиденько побігти до ломбарду.

От і буде нам за що купити собі гречки і трохи масок. Щоб не отштрафували.

Зоя КАЗАНЖІ



Теги:мародери, Зоя Казанжі, ломбарди, карантин, Разумков


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ну мені здається краще взяти мікрокредит ніж віддвати важливі для себе речі в ломбард. Якщо цікаве мікрокредитування, можете почитати статтю
avatar