реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Лише клітини і тварини...

Совєти знали, що робили, коли будували архітектурні потвори, в яких би мешкало підкорене населення. Ніякий націоналізм, ніякий спротив, взагалі нічого ідеалістичного і високого не може зародитись в таких стінах. Не тому, що люди, які живуть в цих квартирах, погані. А тому, що кожний, хто там довгий час знаходиться, стає повністю деморалізованим і зневіреним у щось краще.

Наші міста, які складаються з масивів таких одноманітних цегляних бараків, не є і містами по суті. Це фейкові міста-трудпасьолкі. На мапі України зазначено багато населених пунктів, але громад людей в них ви не знайдете — лише клітини і тварин, розгублених від того, що директора цирку, який їх туди посадив, вже скоро як 30 років немає.

Можемо часто почути фразу: «От ви знесли пам‘ятники Лєніну. А чого ж не знесете усі ці будівлі, що були побудовані за часів СССР? Давайте! Зносьте! Ви ж так не любите комунізм.» І я мушу погодитись. Хрущовки — це такі ж самі пам‘ятники Лєніну, тільки їх не тисячі, а сотні тисяч по всій країні. Ніколи ми не матимемо суверенності, доки на нашій землі залишаються зразки цього московитського тайожного баугаузу.

Єгор ГУСЬКОВ



Теги:Єгор Гуськов, пам'ятники Леніну, декомунізація, хрущовки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar