реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Ліки від раку знайдені?

При повному ігноруванні офіційної медицини
Канадські дослідники знайшли прості ліки від раку, але великі фармацевтичні компанії в них не зацікавлені
.

Дослідники з Університету Альберти в Едмонтоні (Канада) вилікували рак, але в новинах і на телебаченні це майже не було висвітлено, передає http://mixednews.ru.
Це простий метод, що використовує нескладний лікарський препарат. У методі використовується дихлорацетат (dichloroacetate), який в даний час застосовується для лікування порушень обміну речовин. Так що не варто хвилюватися про його побічні ефекти або довгострокові наслідки.

Цей препарат не вимагає патенту, так що всі можуть використовувати його повсюдно і дешево, а не використовувати дорогі препарати від раку, які створюються великими фармацевтичними компаніями.

Канадські вчені перевірили дихлорацетат на клітинах людини - препарат вбив ракові клітини у легенях, молочній залозі і мозку, але не вразив здорових. Препарат був протестований на пацюках з важкими формами пухлин - їхні ракові клітини скоротилися, коли їх почали поїти водою з додаванням дихлорацетату. Препарат є широко доступним, спосіб його використання - простим, тож чому це не цікаво великим фармацевтичним компаніям? І чому в цьому відкритті не були зацікавлені ЗМІ?

У людському тілі існують природні протиракові клітини, мітохондрії, але щоб вони почали діяти, їх треба «підштовхнути». Вчені звикли думати, що клітини мітохондрії пошкоджені, і отже неефективні проти раку. Тому замість них вони зосередилися на гліколізі, який менш ефективний і більш спустошуючий для організму. Однак метод використання дихлорацетату робить ставку саме на мітохондрії - препарат «пробуджує» клітини, які починають боротися з раковими клітинами.

Фармацевтичні компанії не інвестують кошти в ці дослідження, тому що метод дихлорацетату не можна запатентувати, а без патенту вони не зможуть заробляти гроші, як вони роблять це зараз зі своїм патентом лікування СНІДу.

Експрес online
Експрес



Теги:ліки від раку, новітня медицина, Канада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar