реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Лікарні просять картоплю та моркву

Талалаївська селищна рада на своїй сторінці в мережі Фейсбук оголосила про прийом овочів для районної лікарні в якості добровільних пожертв. Зрозуміла річ, що городина піде для приготування страв пацієнтам.

«Щороку жителі громади допомагають лікарні зробити запас овочів на зиму (картопля, столові буряки, цибуля, капуста). Ми щиро вдячні їм за це. Сподіваємося і цього року на вашу допомогу», - говориться в повідомленні.
В той же час Чернігівська районна лікарня в газеті «Наш край» нарікає, що селяни перестали щедро жертвувати свою городину для хворих. «У районній лікарні економлять кожну картоплину, громади збирати овочі не поспішають» - пише журналістка Наталія Бушай. Заступник генерального директора Чернігівської районної лікарні Володимир Чубич нарікає, що тільки Анисів, Лукашівка, Левковичі та Слабин виявили готовність поділитися овочами, інші відмовляються. За його словами перейти ж на платне харчування стаціонарних хворих, так, як це є в обласних лікарняних закладах, районна лікарня не може, зважаючи на рівень життя пацієнтів – селян.

"Голос України"



Теги:Талалаївка, медична реформа, Наталія Бушай, Чернігівська районна лікарня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar