реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Лікарі обціяють зрадникам Божу кару

Вам здається, що кармічне покарання (або, якщо завгодно, Божа кара) за зраду - це вигадка? Прочитайте останнє дослідження лікарів із Канади, яке доводить протилежне.

Лікарі з Кардіологічного товариства США (American Heart Association) досліджували 5559 випадків раптових смертей. Переважна більшість людей, які загинули під час сексу, були чоловіками (до 93%, згідно зі статистикою дослідників), і 75% з них в цей час зраджували своїй другій половині і померли під час зради.

Лікарі, як відомо, не люблять міркувань про Божий промисел та інших недовідні речі. В якості причин подібної лякаючої для чоловіків статистики дослідники назвали наступні: напруга через незнайому обстановку і / або молодість партнерки, прийняття алкоголю і переїдання перед сексом.

В якості запобіжних заходів лікарі запропонували займатися коханням з партнерками свого віку, не захоплюватися спиртним і взагалі дотримуватися вірності. У розраду невірним гулякам дослідники відзначили, що ймовірність померти під час сексу досить мала: вона становить всього 0,6% від загальної кількості досліджених ними раптових смертей (34 з 5559).

Очевидно, що навіть прагматичним лікарям цікава тема карми, бумеранга і так далі. Це вже не перше медичне дослідження на тему взаємозв'язку здоров'я і моральності. В минулому році уролог Ендрю Крамер, доктор університету Меріленда (США), провів дослідження, яке довело, що чоловіки частіше отримують перелом пеніса в разі сексу з коханкою, ніж з дружиною.
Обозреватель



Теги:американські дослдіження, зрада, секс, Божа кара, Карма


Читайте також



Коментарі (0)
avatar