реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Лікар пропонує лікувати російську паранойю американськими ракетами

Відомий чернігівський лікар, голова екологічної асоціації "Зелений світ" Іван Осадців розмістив у мережі Фейсбук на своїй сторінці оригінальну пропозицію:

Об'єднання патріотичних громадських організацій м. Чернігова вирішили рятувати ситуацію в Україні шляхом ефективної народної дипломатії, оскільки слабі пацифістські заяви як українських офіційних властей, так і владних структур ряду зарубіжних країн, практично не впливають на прийняття рішень кремлівських неадекватних властей. Ми вирішили звернутись до громадських організацій ряду зарубіжних країн із проханням допомогти нам.

Суть допомоги громадськості цих зарубіжних країн - змусити владу їхніх країн, і перш за все США, розмістити військові бази цих країн із ракетами малої та середньої дальності з ядерними боєголовками та ракетами "Петріот" на кордоні України і Росії (є ж російська військова база в українському Севастополі і цьому не заважає позаблоковий статус України!).

При розміщенні такої бази ракет, наприклад в 30-ти кілометровій зоні Чорнобильської АЕС, Україна не лише фактично поверне собі гарантію недоторканості наших територій, але і перетворить російські ядерні ракети на купу непотрібного металобрухту з причини їхньої технічної відсталості і недосконалості.

Лише при прийнятті таких рішень США і Великобританія зможуть на ділі гарантувати цілісність нашої території, бо підписались під відповідним договором, забравши у нас ядерні ракети, а "кремлівські стратеги", отримавши мат в три ходи, заберуть мирно "зелених чоловічків" із нашого Криму, правда, тепер в наказання, разом із військовою базою із Севастополя. От така картина маслом...

І в НАТО вступити можна буде пізніше, коли не буде спільних територій... Хто розділяє наші думки і на ділі хоче допомогти Україні - дійте як ми по цій стратегії, методом народної дипломатії! Хто, якщо не ми!!!".Фейсбук Осадців



Теги:російська окупація, Зелений світ, Іван Осадців, Україна - США


Читайте також



Коментарі (0)
avatar