реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Лічильники встановлювати вигідно

У Чернігівській міській раді під керівництвом міського голови Владислава Атрошенка відбувся круглий стіл за участі представників теплогенеруючих підприємств міста, структурних підрозділів міської ради та громадських активістів. ПРо це повідомив відділ зв'язків з громадськістю міської ради.

Під час обговорення були розглянуті питання щодо заохочення населення до встановлення лічильників обліку тепла в багатоквартирних будинках міста, доцільність їх встановлення, визначення джерел фінансування заходів з встановлення пристроїв обліку тепла і газу в житлових будинках.

Керівники теплоенергуючих підприємств міст доповіли, скільки знаходиться будинків на обслуговуванні, скільки лічильників вже встановлено станом на 01.02.2016 року.

За інформацією керівника‘‘Облтеплокомуненерго’’ Віктора Геращенка підприємство "Облтеплокомуненерго" обслуговує 728 будинків, з яких вже в 258 будинках встановлено теплолічильники, ще потрібно встановити в 429 будинках. В 41 будинку не можливо буде встановити лічильники, оскільки ці будинки дуже застарілі.

Керівник ТОВ "Технова" Віктор Киричок повідомив, що Чернігівська ТЕЦ обслуговує 588 будинків. 279 теплолічильників вже встановлено, потрібно встановити 641 лічильник. Проте, кількість цих лічильників перевищує кількість будинків, адже в деяких будинках потрібно встановлювати декілька теплолічильників. Тож, до початку наступного опалювального сезону у поточному році потрібно встановити 362 теплолічильники.

Міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що "в будь-якому разі встановлювати теплолічильники на будинки вигідно. Це реальна економія людських коштів на 20-30%".

Владислав Атрошенко дав доручення керівникам міських теплогенеруючих підприємств ретельно вивчити та врегулювати питання щодо нарахувань плати за тепло в місцях загального користування багатоповерхових будинків.



Теги:Владислав Атрошенко, теплолічильники, Облтеплокомуненерго, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar