реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Левко Лук"яненко: Росія боїться українського дисидента

Що змінилося в Росії, якщо раніше Василь Овсієнко щоліта їздив на Соловки та в Сандармох, а цього року його просто не пустили в"їхати на територію Російської Федерації? -- запитали вчора Левка Лук"яненка на зустрічі в чернігівському культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо".

-- Я коли дізнався про це, зателефонував Василю Овсієнку і привітав. Адже Росія, виходить, боїться навіть одного українського діяча, -- розповів Герой України Левко Лук"яненко. -- Овсієнко їздив раніше і в Кучино Пермської обасті, де була наша тюрма, відкривав музей там. А цього року забоялися.

Як відомо, при перевірці документів на кордоні україни з Росією був знятий з поїзда відомий український правозахисник, колишній політв"язень Василь Овсієнко, При цьому йому пояснили, що його прізвище -- у списку небажаних для РФ осіб. В томй же час Україною вільно пересуваються патріарх московський Кіріл, мер московський Лужков та прем"єр-міністр Росії Путін. Перші два з них весь час роблять заяви, які б жодна поважаюча себе державна влада не витримала спокійно.




Теги:Л.Лукяненко, Кучино, вїзд у Росію, В.овсієнко, чорні списки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar