реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Легка кров

Це легкі рухи, легке дихання, легкі думки, легкий настрій, світла голова і здорова печінка. Легка кров – це рідка, свіжа, жива кров.

Що розріджує кров?
Передусім вода. Не просто рідина, а саме – чиста, жива вода. Багато води.

Заживати по ложці лляної олії на день.
Часник, томати, ягоди журавлини, калини, обліпихи, ожини, чорної бузини, всі плоди червоної барви, цитрини, хрін, солодкий і гіркий перець, соняшникове насіння, буряк, зелений чай із малиною, какао, жирна риба, корінь солодки, відвар із кори верби, кориця.Менше масної їжі та м’яса.

Заряд на день
Помолоти віхтик свіжої петрушки, 2 зубчики часнику, 1 столова ложка цитринового соку. Долити склянку теплою водою, розмішати. Випити перед сніданком та вечерею три дні підряд. Відтак 3 дні пити суміш тільки з петрушки і цитрини. Наступні три дні – петрушка з часником. Дуже помічний рецепт.

Вимити з організму сміття
Тонко наріжте яблуко, залийте 0,5 літра джерельної води, додайте 1 чайну ложку меленої кориці. Випийте це протягом дня.
Витиснути сік із одного буряка, двох яблук і чотирьох стеблин селери. Заживати по столовій ложці вранці і ввечері за пів години до їди.
Подрібнити один огірок і один корінь селери, залити 300 мл води. Випити протягом дня.

Якщо «не по собі»
Підупав дух, важкість на серці, діло не держиться рук, не знаходите собі місця...
Ймовірно, що ви перебуваєте в «непевному» місці. Можливо, там ростуть дерева-покручі, нуртують підземні води. Його обходять кішки, а собакам і мурахам навпаки – воно подобається. Там поганий настрій, сон і апетит. Тому бажано поміняти місце для сну і роботи. Якщо не випадає, слід покласти під ліжко велике кільце з мідного дроту, а в кишені тримати бурштин.

Золотий рецепт
Вилити 0,5 л молока в 250 мл води, вкинути 10 зубчиків подрібненого часнику. Довести до кипіння, процідити, додати 3 ложки меду. Заживати теплим. Чудовий лік від астми, пневмонії, туберкульозу, радикуліту, артриту, безсоння, кашлю, сердечних недуг, забитих судин, масної крові та іншого.

Мирослав ДОЧИНЕЦЬ

Із книги "Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона".



Теги:Мирослав Дочинець, народна медицина, рецепти, дід Ворон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar