реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Латвійці вчили українців ...доїти корів

До Семенівського району завітали латвійські експерти з розвитку тваринницької галузі. Захід відбувся у рамках третього етапу реалізації латвійсько-українського проекту «Підвищення потенціалу малих та середніх молочних ферм в Чернігівській області для досягнення стандартів якості ЄС».

Головним майданчиком для роботи стала ферма ПСП "Степанич". Керівник підприємства Юрій Сенько розповів про своє господарства та попросив максимально відверто дати оцінку та поділитися враженнями наших латвійських колег про реальний стан справ з точки зору європейських стандартів.

Латвійські консультанти за допомогою сучасного обладнання досліджували та вимірювали важливі показники утримування та доїння худоби. На основі отриманих даних вони висловили конкретні зауваження та рекомендації, які дозволять підвищити надої та уникнути хвороб.

Після відвідування ферми латвійські експерти Дайнис Арбиданс і Илмарс Грудулис провели майстер-клас щодо правильного доїння та утримання корів для керівників та спеціалістів місцевих підприємств.

Українські сільгоспвиробники задавали багато запитань, на які були надані професійні відповіді латвійських колег, а також висловлено побажання щодо продовження подальшої співпраці.



Теги:Семенівський район, Україна - Латвія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar