реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кужель приїхала прикривати махінації "Батьківщини"?

Стали відомі подробиці скандалу в Окружній виборчій комісії по 206-му округу, пише сайт Про.

В той час, коли голова ОВК повернувся до робочого місця, коли вгамувались усі емоції присутніх на засіданні Окружної виборчої комісії, коли, здається, вже можна було б продовжити передвиборчий процес, один з представників партії Батьківщина в відвертій розмові “не для протоколу” розповів журналістам що представники "Батьківщини" провели “театральну постанову”.

За словами джерела з штабу Юрія Власенка:

“Усі подання від 41 технічного кандидата, які зі скандалом у середу 29 червня реєстрували в ОВК №206, були підробленими.”

Зокрема, члени окружної комісії виявили людей із Сєвєродонєцка, Донецька, Артемівська, Дніпропетровська, Вінниці, Львова та інших регіонів. Під час перевірки інформація не співпадала – жоден із вказаних телефонів не відповідав зазначеному прізвищу.

Наше джерело, посміхаючись, розповів, що, перевіряючи вхідні дані, члени ОВК знайшли, навіть, туркменський номер телефону.

Окрім цього 60% копій паспортів були зроблені з дефектами – нечіткі фотографії, нерозбірливо написані прізвище або ім'я.

Серед документів виявили лише одне подання з чернігівською реєстрацією – вул. Шевченка 256, кв.604. Коли члени ОВК зателефонували одному з довірених осіб кандидата, то співрозмовник поклав трубку, почувши, що інформація у поданих ним документах не співпадає.

В одній із поданих учора папок виявили копію паспорта депутата Чернігівської міської ради Світлани Живенко (Оппоблок). Проте підпис був підроблений, а адреса реєстрації несправжня.

Нагадаємо, що у середу 29 червня в останній день до ОВК №206 принесли подання на членів дільничних комісій від 41 технічного кандидата. Допомогти прийняти реєстрацію цих подань до окружкому прибули «батьківщинівці» Юрій Власенко та народний депутат Олександра Кужель (фракція БЮТ).



Теги:Юрій Власенко, округ 206, Кужель, підробка документів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar