реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Купуйте дітям книжки!

Культурно-мистецький центр "Інтермеццо" -- дітям

На полицях чернігівської книгарні по вул.Шевченка,9 -- тисячі різноманітних книжок. Але не соромтеся заходити сюди й з малечею -- їй також знайдеться що почитати -- від абетки до енциклопедій! Популярні вітчизняні книговидавці регулярно пропонують свою нову продукцію. Заходьте!
* * *

«Український космос»Космічна енциклопедія для юнацтва від 12 до 112 від видавництва «А-БА-БА-ГА-ГА-ЛА-МА-ГА»Великий формат, ілюстрації, 46 стор.
Ціна 69 грн.

Ольга Павленко. «Абетка-ярмарок».

Дізнайтеся про життя та пригоди 33 літер українського алфавіту! На маленького читача чекають кумедні історії
72 стор.
Ціна 25 грн.
* * *
Олександр Грін. «Стрімкіша за хвилі»
Поклик несправдженого… Посеред щоденного життя він раптом полонить тебе – і ти вже не можеш опиратися йому. На що чекаєш ти, зважившись здійснити найпотаємнішу мрію? Про це дізнаєшся не раніше, ніж зробиш крок назустріч своїй мрії…
400 стор.
Ціна 27 грн.
* * *
Іван Андрусяк. «Стефа і її Чакалка».
Ким вас лякають батьки, коли не слухаєтеся? Бабаєм7 Бабою Ягою? На Слобожанщині для цього є персонаж Чакалка. Але у цій книжці вона зовсім не страшна, бо книжка написана з неабияким гумором.
56 стор., з ілюстр.
Ціна 24 грн.
* * *
Богдан Жолдак. «Капосні капці».

Колись класик Іван Франко переповів східну історію про Абу-Касимові капці, які завжди чимало клопотів їхньому господарю. Але… історія на тому не скінчилася. Капці опинилися в Україні і з ними було стільки мороки, що вийшла ціла пригодницька повість!
86 стор., з ілюстр.
Ціна 26 грн.
* * *
Олександр Есаулов. «Антивірус: фантастична повість та оповідання».
Як виграти у комп’ютера, якщо це неможливо? От якби опинитися всередині гри… І ось вже Сергійко став королем Глюкландії, тепер мусить виграти, щоб залишитися живим і врятувати друзів.
384 стор.
Ціна 18 грн.






Коментарі (0)
avatar