реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

«Купи книгу - допоможи родині воїна!»

Благодійну акцію з таким гаслом ініціюють чернігівські активісти та звертаються до пенсіонерів, студентів, вчителів, службовців і науковців: приєднуйтеся! Напевно, у кожного з нас на книжкових полицях припадають пилом цікаві книжки. Пропонуємо дати їм другий шанс і водночас допомогти родинам українських вояків! Як це можна зробити?

Крок перший: принесіть книгу (будь-якого жанру, це може бути як художня література, так і спеціалізоване видання з психології, краєзнавства, мистецтва тощо, головне – у гарному стані) за однією з вказаних нижче адрес. Точки збору літератури: товариство «Просвіта» (вул. Воровського, 10), Єдиний волонтерський центр (вул. Полуботка, 70, в будівлі військокмату).

Крок другий: 20 вересня приходьте на Алею героїв, де буде проходити святкування Дня міста. Знайдіть столик із зібраними книгами та гаслом акції «Купи книгу – допоможи родині воїна!» Придбайте видання, що вас зацікавило, і таким чином зробіть свій внесок! Орієнтовна вартість книжок буде такою – від 10 до 100 грн.

- Ми звертаємося до чернігівських письменників, викладачів вузів, краєзнавців, які пишуть і видають книги, з проханням підтримати нашу ініціативу! – говорить координатор Вікторія Сидорова. – Підтримати можна як власними книжками, так і своєю особистою присутністю, аби чернігівці могли з вами поспілкуватися, сфотографуватися та взяти автограф! Подібний ярмарок пройшов нещодавно в Ужгороді. І там він був досить успішний. Особисто я принесу на продаж художні книги з автографами відомих письменників.

Акція «Купи книгу – допоможи родині воїна!» в Чернігові триватиме з 10 до 20 вересня. Зібрані кошти підуть саме на психологічну підтримку родин воїнів, адже в багатьох з них залишилися самотні матусі, маленькі діти. Книги, що не будуть викуплені чернігівцями, ми передамо до бібліотеки Чернігівського військового госпіталю.

Запрошуємо всіх небайдужих до співпраці! Просимо журналістів поширити інформацію про цю благодійну акцію!



Теги:чернігівська Просвіта, волонтери, День Чернігова, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar