реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Кучма підписав декларацію зради

Україна таки створила консультативний орган з російськими колаборантами для "всеобъемлющего" політичного урегулювання "конфликта". Росія ні до чого, "її там нема". Вона разом з ОБСЄ, Німеччиною та Францією є спостерігачем. А не учасницею "конфликта". В якому найвищі державні нагороди чомусь отримували офіцери РФ, а могилки комбатантів розкидані від Пскова до Бурятії. Ми ідемо до "всеобъемлющей" поразки. Нам повернуть окуповані райони на умовах Росії, але де-юре це виглядатиме як наше власне рішення.

Вахтанг КІПІАНІ

Карантин, заборона на масові зібрання (мітинги під ОПУ)...

Зеленський і його команда докладають всіх зусиль, аби представити агресію Російської Федерації як "внутрішній конфлікт України". Схоже, що Єрмак - це представник Козака.

Павло ПОДОБЄД

Тим часом, поки вся увага зосереджена навколо поширення коронавірусу Україна (в особі представнка у Мінській групі Леоніда Кучми) визнала ОРДЛО повноцінним суб‘єктом переговорів створивши новий орган - Консультаційну раду в якій Росія - лише гарант-спостерігач (разом із Францією, Німеччиною та ОБСЄ). Документ з підписами оприлюднило видання «Дзеркало тижня»

P.S Аваков на засіданні РНБО повідомив про те, що в Горлівці 12 зафіксовано випадків коронавірусу. Треба всіх, хто в тристоронній групі терміново ізолювати. А також тих, з ким вони спілкувалися.

Олександр ЛОМАКО



Теги:капітулянти, Вахтанг Кіпіані, зрада, російсько - українська війна, Олександр Ломако


Читайте також



Коментарі (0)
avatar