реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кривавий блазень в українській сорочці

"Красно дякую діду за Угорщину й Тавриду" - ззовні кумедний та голомозий недомірок без шиї, щокастий карлик із суто гондваничним горщикоподібним черепом, череватий блазень у майже карго-культовій для нього українській вишитій сорочці, насправді був жорстоким, підступним та більш ніж кровожерливим персонажем.

Для сталінської аристократії він проходив по відомству тих, кого не помічають й вони сприймали його, у кращому разі, як придворного блазня, але саме він знищив їх та відстронив їх від влади.

За його правління було пролито багато крові - не лише угорської, але й української. Берія, якого з"їв Хрущов, планував вести перемовини з ОУН. Хрущов почав успішне та невблаганне полювання на ОУНівців. Очолюючи державу, яка називала себе робітничою державою та яка взірувалася на те, що робітнича каста є вершиною совітського харчового ланцюжка, він не побоявся розстрілювати робітників.

Із ним пов"язують одне із так званих українських національних відродженнь під комуністами, яке значно більше нагадувало скупу та вимолену прогулянку у тюремному дворі. Саме за нього почалося добивання тих решток УАПЦ, які змогли вижити при Сталіні, саме за нього посилилися гоніння та посилилося викорінення так званої "української" (точніше, галицької) греко-католицької "церкви" й саме за нього у межах вже згадуваної та підконтрольної тюремної прогулянки почалася вкрай дивна та відверто КДБістська реанімація староукраїнських дохристиянських культів, яка смердючо та гнилостно відригується досі. Саме за нього КДБ активізувало агентурно-провокаторську роботу у середовищі молодих українських інтелектуалів й саме за нього кількість викритих, знищених та викорениних протестних українських спільнот перевищувала кількість аналогичних співтовариств, знищених Сталіним та Берією.

Він добив УПА - останній бій бандерівців із радянською держбезпекою стався, також, за нього. Він повернув нам Крим, але на тлі відкраяної Холмщини та відкраяної Кубані та Донщини це був пістний недоїдок з панського столу. Якось так, панове.

Ігор СКРИПНИК



Теги:комуністи, Хрущов, Ігор Скрипник, Кубань, Крим


Читайте також






Коментарі (0)
avatar