реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кримкрах?

Незалежно від того, якою саме зброєю було вражено ворожий військовий аеродром під Саками, ця подія матиме визначальні наслідки для подальшого перебігу цієї війни з Росією. Політичні наслідки, а не лише і військові.

Після сьогоднішнього враження військової інфраструктури РФ на території окупованого Криму втрачають значення будь-які спроби проведення "референдумів" з метою анексії інших регіонів України.

Одним з "аргументів" щодо того навіщо росіянам поглинання не лише ОРДЛО, а й Херсонської та окупованих частин Запорізької та Харківської областей було очікування, що ЗСУ не наважаться бити по території яку РФ проголосить своєю власною. Ні західною зброєю, ні власною. Позаяк, РФ розцінюватиме ці удари вже як напад на Росію, і, відповідно, може застосувати у відповідь ядерну зброю... Авжеж

Тому удар по окупованому Криму - це ще й превентивний удар по перспективах "референдумів" з метою анексії в тимчасово окупованих регіонах України.

Публічна відповідь офіційних органів окупантів є заспокійливою, мовляв, "прильотів" не було, чому вибухнуло, неясно... Ну і нехай. Так навіть краще!

Володимир ГОРБАЧ



Теги:Володимир Горбач, широка війна, Крим, саки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar