реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Крим і Кубань незабаром можемо повернути - експерт

Росію від швидкого розпаду може врятувати лише Захід, і то, якщо дуже схоче і докладе надзусиль.

«Росію від розвалу врятує лише дії країн Заходу, якщо той буде не зацікавлений в дезінтеграції РФ. В іншому випадку – на Росію чекає ще більш сумний фінал, ніж був СРСР, а особисто на Путіна – ще гірший кінець, ніж був у Сталіна».
Так вважає директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко.

«Росія запустила процес самознищення, адже порятунок для рейтингу керманичів Кремля – це війна, а війна в свою чергу – це санкції, обмеження експорту енергоносіїв і, як наслідок, криза та соціальний бунт, все те ж саме, що було в СРСР у 80-і. Коли це станеться – одне лише питання. За логікою подій, на це піде до 10-и років, якщо проводити історичні паралелі та брати до увагу аналогію з Радянським Союзом», - каже політолог.

«Не повернути Крим та отримати «в довісок» ряд етнічних територій для України в цьому випадку буде можливо лише через відсутність політичної волі керівництва нашої держави.

Території Кубані, принаймні, західної частини Краснодарського краю, Україна може отримати в якості компенсації за заподіяні путінською Росією збитки. А оскільки сума збитків є колосальною, то РФ простіше віддати нам частину своїх територій. Це буде цілком логічно – як репарації після війни. Хоча в ситуації дестабілізації в Росії, що буде викликана економічною кризою і неодмінним в цьому випадку (неодмінним для імперської країни, якою є РФ) параду суверенітетів, Кубань і сама може бути не проти приєднання до України. Це буде зумовлено і тим, що цей регіон не захоче залишитися сам на сам із войовничими ісламськими республіками Північного Кавказу.

Єдине завдання України тоді буде наступним: підготувати кубанців до того, що їх край повернеться до Великої батьківщини, провести пропагандистську роботу, нагадати про те, що кубанське козацтво – це нащадки українців-запорожців», - підсумовує експерт.



Теги:розпад РФ, російсько- українська війна, Кубань, Крим


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
автор баран твердолобый,такой бред ещё придумать надо
avatar
2
забавные картинки про путлера на http://putinhuylo.at.ua/photo/1
avatar
3
Це не бред прочитай історію кубані
avatar
4
козломордые с низкого старта рванули к строительству на своей территориии Сев. Кореи, успехов вам, быдлота коричневая!
avatar
5
Дурак думкой богатеет.украинская поговорка.такое впечетление что на Украине живут одни недалекие люди.
avatar
6
Такое впечатление после этой статьи складывается, будто Украине все должны и вообще, весь мир -это ее этнические территории! Германией 30-х годов веет... Забрать другие земли, провести пропагандистскую работу, и сделать единую великую незалежную Украину? Уже ЗАЛЕЖНУЮ, РАСКОЛОТУЮ, ОПОЗОРЕННУЮ БРАТОУБИЙСТВЕННОЙ ВОЙНОЙ!
avatar
7
Не знаю,що ти за кримчанин,але що "кацап твердолобий-це точно.Тому що історія яої ти не знаєш,напевно,і не цікавишся,тебе нічого навчити не може. Тому такої біомаси в криму чимало,але життя і час розставить все на свої місця і навчить твердолобих думати...
avatar