реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кремлівського Маркова можуть погнати з ВР

Правоохоронці виявили , що на виборах народного депутата на користь кандидата Ігоря Маркова було сфальсифіковано 6038 бюлетенів.
Про це у своєму блозі на "Українській правді" написав заступник голови Одеської облради Олексій Гончаренко.

Він нагадав, що півтора місяці тому оскаржив в суді обрання Маркова народним депутатом.

16 липня працівники центрального апарату Міністерства внутрішніх справ вилучили всю документацію з виборів у Київському районі міста Одеси.

Головне слідче управління МВС спільно з фахівцями Державного науково-дослідного експертного центру МВС та Секретаріату ЦВК провели перевірку цих матеріалів.

29 серпня в ЦВК направили висновок, згідно з яким, за словами Гончаренка, "було виявлено 6038 сфальшованих на користь кандидата Маркова бюлетенів або майже 30% від загального числа голосів, визнаних як віддані за Ігоря Маркова".

"Враховуючи, що різниця між ним і мною як кандидатом, що набрав, за даними ЦВК, другу кількість голосів, склала 5160 голосів, виходить, що Ігор Марков просто вкрав мандат народного депутата", - заявив Гончаренко.

Як відомо, Марков заявив журналістам, що його можуть позбавити депутатського мандата нібито через небажання голосувати за євроінтеграційні закони.

Українська правда

Від редакції "Сіверщини".
Треба нагадати, що одеський регіонал Марков причетний прямо до вбивства українського хлопця Максима, до провокацій навколо сміттєзвалища, він володіє телеканалом, який поширює відверту брехню про Україну і розпалює міжнаціональну ворожнечу.

За довідкою української Вікіпедії, політичну діяльність почав у лавах партії «Трудова Україна», згодом приєднався до ПСПУ Наталії Вітренко і від її блоку обирався до Одеської міської ради. Пізніше перебрав контроль над вже існуючою партією «Прогресивно-демократична партія України» і перейменував її у власну Партію «Родина». Згодом реєстрація партії була відмінена з огляду на порушення законодавства під час її створення.

На чолі партії «Родина» перебував в опозиції до президента Віктора Ющенка, виступав за федералізацію України та впровадження другої державної мови. Ігор Марков також є власником місцевого телеканалу АТВ.

Кримінальна діяльність

Звинувачення у кримінальній діяльності проти Ігоря Маркова з'явилися ще під час його підприємницької діяльності. За Ігорем Марковим закріпилися кримінальні прізвиська «Марадона» і «Челентано». Зокрема, у побитті, рейдерстві та ліквідації його бізнесу Маркова звинувачував батько дружини Василь Серих.

За даними СБУ Ігор Марков у різні часи був членом злочинних угруповань, неодноразово затримувався органами внутрішніх справ, зокрема на незаконне зберігання вогнепальної зброї і фігурував у ряді кримінальних справ. Правоохоронні органи також підозрювали Маркова до причетності у розповсюдженні наркотиків у розважальних закладах Одеси.

Навіть після початку політичної діяльності проти Маркова було порушено декілька кримінальних справ за хуліганство, зокрема за організацію незаконного перекриття автотраси Київ — Одеса та за напад охорони Маркова на працівників СБУ.

Проти Ігоря Маркова була порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 296 УК (хуліганство) за звинуваченнями у побитті активістів ВО «Свобода» 2 вересня 2007 року. Згодом Марков переховувався від слідства і був оголошений у розшук. Після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року кримінальну справу проти Маркова було закрито, однак у квітні того ж року постанови про закриття справ були відмінені Генеральною прокуратурою.



Теги:Марков, люди Москви, вибори - 2012, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar