реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кремль в пошуках Гляйвіца і Майніли

Спочатку виклали відео чепушил з «днр» та «лнр», які заявили про «масові обстріли та наступ ЗСУ». Тільки от виявилось, що записані ці відео за два дні до того, як ці «обстріли» нібито почались.

Потім підірвали порожній уазік на порожній парковці у Донецьку. Кращу машину підривати видно жаба задавила.
Потім почали «масову евакуацію населення» невідомо від чого (хіба що від власних обстрілів). Тільки от всі ці «біженці від геноциду» стали абсолютно нецікаві одразу після того, як їх зняли на відео і показали відповідну картинку по рос ТБ. Їх покидали в холодних автобусах або дали адреси готелів у Ростові, де ніхто і не збирався їх розміщати.

Далі був «артилерійський удар» ЗСУ по території РФ, наслідки якого виглядали як глибока калюжа в голому степу.
Після цього згорів якийсь дерев’яний сортир в чистому полі, що було названо «знищенням прикордонного посту».
Сьогодні ж стало відомо про «спробу прориву» ЗСУ на територію РФ, причому з використанням БТРів. Причому «спроб» було аж дві, одна взагалі на тій ділянці кордону, де РФ межує з окупованими нею ж територіями. Куди прорив, для чого прорив, як це взагалі можливо з окупованих територій — не ясно. Але вся роспропаганда вже голос зірвала про це верещати.

Всі ці провокації робляться настільки криворуко, що навіть виникає підозра, що це якась самодіяльність або повна профанація, не ясно взагалі на кого розрахована.

Але з іншого боку, навіщо прагнути правдоподібності, якщо і так ніхто не повірить у «геноцид на Донбасі» і наступ української армії на територію РФ. Тому можна не старатися і лупити тупорилі фейки, головне щоб побільше.

Андрій ІЛЛЄНКО

Від редакції: Гляйвіц і Майніла - назви населених пунктів Польщі та Фінляндії, в яких німці та росіяни сфальсифікували напади, як приводи для війни.



Теги:Донецьк, російсько - українська війна, Ґляйвіц, Андрій Іллєнко, Луганськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar