реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Краще синиця в руках, ніж журавель - у королеви!

Що тільки витворяють кандидати в депутати перед виборами! Показують, як вони наш народ люблять. Землю ладні гризти за нього. І гризуть просто на трибуні Верховної Ради. Щоб усі бачили по телевізору.
Ладні будь-яку дурницю зробити, аби ії тільки по телебаченню показали – мовляв так народ краще запам’ятає, а потім прийде голосувати і згадає. Як ти з вилами по Києву ходив, землю гриз на трибуні, чи картоплю нашу відправляв англійській королеві, чи розсипав бульбу під кабміном. Вона там 10 хвилин полежала, зате шуму було на всю Україну. І - ніякого толку.

Дзвінок із 208 округу: за кого голосувати?

Подзвонила мені двоюрідна сестра з Мени і запитує:
- Юра, а за кого голосувати?
-А хто у вас там в кандидатах ходить?
- У нас Олег Ляшко і Михайло Голиця. У тебе Інтернет є, так подивися, що там вони зробили?
- Робота нескладна – хлібом не годуй, дай мені в Інтернеті поколупатися, - пообіцяв я сестрі.

Кого муха укусила?

Знайшов я спочатку на сторінці Верховної Ради www.rada.gov.ua депутата Олега Ляшка, і почав дивитися , що ж він робив 5 років? Там усе написано: коли на роботу ходив, коли прогулював, як голосував, які закони готував, про що питав у Азарова чи Пшонки. Все як на долоні.

І почитав, поки Юлія Тимошенко була прем’єр-міністром, то заставляла Олега Ляшка займатися соціальними питаннями. Тільки новий президент прийшов до влади та Азаров запанував – як підмінили депутата.

Невипадково Юля виключила в Ляшка з «Батьківщини» восени 2010 року. Тоді Тимошенко приїхала до Чернігова і сама сказала, мовляв хай голосує з Партією регіонів, кожен шукає , як йому краще. В Інтернеті дивився фільм з її словами.
Перед виборами треба грати на публіку

На сторінці Верховної Ради видно, які закони почав подавати Ляшко в останні два роки. То пропонує, щоб про депутатів частіше згадували в Інтернеті, то хоче, щоб знизили прохідний процент до 2% , щоб він і його Радикальна партія потрапила у парламент . То «Газпромом» почав боротися, то Чорноморський флот почав йому муляти. А потім захотів заборонити , щоб не купували предмети розкоші за кордоном!

При чому тут міліція, коли грім порося вбив? Ми і раніше не купували розкоші. У нас хоромів у Києві нема, майже мільйону доходу за рік теж нема, і кількох машин дороженних, як у Ляшка в декларації.

Що зробив? Хотів туфлі зняти?

А що ж Ляшко зробив на Чернігівщині? Що про це написано на сторінці Верховної Ради?
Двадцять п’ять запитів кабміну та прокурору зробив. Про що? Про захист безпритульних тварин, про заводи в Харкові, Маріуполі , про банки якісь, Київ, про Полтаву. А де ж наша область за 5 років?

О, брешу, і про Прилуки є. Запитав про невиплату зарплат на Прилуцькому маслозаводі та про начебто корупційні дії у Прилуцькій міськраді. Кажуть , спочатку Ляшко мав іти на вибори у Прилуках. Старався. Невипадково ж він хотів туфлі з Рудьковського зняти. І не зняв. У Олега Валерійовича завжди так: крику багато, а толку – мало.

Пенсій, доплат чорнобильцям за рішенням судів - зась!

Саме Олег Ляшко проголосував у Верховній Раді 5 червня 2012 року за хитрий закон №9127 - «Про державні гарантії виконання судових рішень». Тепер ні один чорнобилець, ні вчитель, ні лікар, ні інвалід, ні «діти війни», згідно з цим законом, не отримають належних їм коштів по рішенню судів.

Ось так. Голосування Ляшка за зміни до бюджету і за цей закон №9127 – позбавило 12 мільйонів пенсіонерів законної добавки через 2 роки на 300-400 гривень.

Правду кажучи, під час першого голосування по цьому закону 9 вересня 2011 року Ляшко був проти, а через 9 місяців «дозрів» і таку свиняку підсунув українцям.

Ось таке я розкопав на офіційній сторінці Верховної Ради України. Аж сестрі не хочеться в Мену дзвонити. Треба ще про Михайла Голицю пошукати в Інтернеті.

Як земляки на ярмарку обнімалися

Про Михайла Голицю теж є. О, знайшов фільм , як на ярмарку у Мені 3-го червня 2012 року сам Олег Ляшко запрошує до мікрофона Михайла Голицю, обнімає його і каже :

- Шановні меняни, я хочу представити нашого знаменитого земляка, будівельника Михайла Голицю. Він збудував багато житла і в Києві, і на Чернігівщині. Шануйте його!

Ляшко не все сказав про Голицю. А в Інтернеті чималенько, про нього написано. Правда, Голиця не посилав картоплю англійській королеві. Михайло Миколайович перебудував «Олімпійський» стадіон у Києві. Відремонтував і збудував кілька церков на Чернігівшині. Нашого земляка Голицю, 5 разів обирали люди до Київської міської ради. А значить, що кияни бачили і знають його діла праведні.

І рідне село Плиски на Борзнянщині ніколи не забував, де досі живуть його батьки. Скільки набудував людям. Скільки для дітей і молоді району зробив, щоб зайняті були і мали роботу…
Щось моє порівняння виходить на користь однієї людини, якщо на справи дивитися та на допомогу селу і людям.

Втім, судити і голосувати вам, жителям Бахмацького, Борзнянського, Ічнянського, Куликівського, Менського та Талалаївського районів. А сестрі я знаю, що скажу , коли подзвоню у Мену: «Краще Голиця в руках, ніж Ляшко у королеви!».

Юрій БУШАК



Теги:Олег Ляшко, Михайло Голиця, округ 208, англійська королева


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ваш, шановний автор, земляк Голиця, "перебудував" Олімпійський у Києві так, що він у три рази дорожче найновітнього стадіону у Германії!!! Бабла на цьому хапонуто (і Голицею теж!) - мама нє горюй!!! Тому за це скомуніжжене бабло можна "вибиратися" у Києві хоч довічно!!! І ще трохи залишиться на "набудувати" людям у рідному селі... Ах, да... Мало не забув - з цього бабла можна ще й попам церкви побудувати - щоб людям голову забмвали всякими "похвалами" на адресу "благодєтєля"!!!
А у Ляшка рівень "комуніздєнія" значно менший, тому й можливостей "набудувати" церков для попів немає!
avatar