реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Краса від Байдена

А тепер дивіться, яка краса:

Президент США Джо Байден заявив, що «ПОВЕРНЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ ЖИТТЄВО ВАЖЛИВЕ ПИТАННЯ ДЛЯ ЄВРОПИ ТА США», а РФ він назвав «СУПРОТИВНИКОМ, ЯКИЙ ЗАГРОЖУЄ БЕЗПЕЦІ НАВІТЬ СВОГО НАРОДУ».
Це він заявив буквально о 19:00 за Києвом в рамках Мюнхенської конференції з безпеки, яка проходить сьогодні, 19.02.2021 в онлайн-режимі.

Десь за годину до цього, завершується засідання РНБО, на якому не тільки запроваджуються санкції та накладається арешт на майно подружжя Мєдвєдчуків, цивільної дружини Тараса Козака, ряду росіян, а також майже двох десятків компаній, не тільки. Націоналізовано нафтопроводи.

На цьому засіданні РНБО переглянули, себто видозмінили 5 сценаріїв розвитку подій на фронті. За два дні до засідання, Зеленський ввів до складу РНБО Міністерку у справах Ветеранів Юлію Лапутіну, а хто не в курсі, пані Юлія - бойовий Генерал СБУ, яка виконувала бойові завдання на фронті від початку війни у 2014-му. Зокрема під Слов‘янськом.

Що ми маємо:

Перш за все підозрілу, проте, чорт забирай, вкрай доречну синхронність між засіданням РНБО та заявою Байдена на Мюнхенській безпековій конференції, маємо переглянуті сценарії по фронту, підсилення у складі РНБО та підсанкційного кума Путіна з дружиною.

Звісно, хтось з вас, Друзі, одразу подумає про чергову, можливо навіть потужнішу за попередні ескалацію на фронті. Да. Буде. А як ви хотіли? Вимкніть хоббіта в собі. Буде.

Та, впевнений, буде і позитив. Серйозний позитив. Головне - не зупинятися! Наступними кроками має бути заборона всіх проросійських партій із позбавленням мандатів їхніх представників на всіх рівнях, Націоналізація російського бізнесу, відмова від Російської та Білоруської електроенергії, ну і арешти та посадки п‘ятої колони.

Ми, Патріоти, Націоналісти та Державники - готові підставити плече. Чому б ні? Так! Головне - діяти без напівмір. Вперед. Працювати!

Назар ПРИХОДЬКО



Теги:російсько - українскьа війна, санкції, РНБО, Україна - США, Медведчук, Назар Приходько


Читайте також



Коментарі (0)
avatar