реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Краса розбитих тротуарів: у Чернігові нема голови

Громадська спілка «Громадська рада міста Чернігова» отримала відповідь на резолюцію, яку Чернігівському міському голові Олександру Соколову подали учасниці акції «Краса врятує світ і тротуари міста» 30 травня.

Зокрема, у резолюції йдеться, що місцева влада планує відремонтувати тротуари восени цього року, на що виділяє два мільйони гривень.

- Аби рішення органів місцевого самоврядування не канули в Лєту , ми відслідковуватимемо, як ремонтуватимуться тротуари за зазначеними адресами, - прокоментувала заступник голови ради спілки, помічник-консультант народного депутата Дубіля В.О Людмила Шандренко. – Ми обіцяли, що інформуватимемо громаду Чернігова. Тож нехай люди знають, як влада виконує свої обіцянки. Всю інформацію ми оприлюднимо на офіційному веб-сайті Валерія Дубіля і повідомимо місцеву пресу. Сподіваємося, що ями на тротуарах за запланованим адресами таки зникнуть. І нам не доведеться більше влаштовувати забіг розбитими тротуарами.

Нагадаємо, що 30 травня в Чернігові небайдужі жінки провели акцію «Краса врятує світ і тротуари міста», в рамках якої влаштували забіг розбитими тротуарами міста. Наприкінці акції жіноцтво передало резолюцію меру з вимогою вжити відповідних заходів з ремонту дорожнього покриття в місті.



Теги:тротуари, міська рада, Валерій Дубіль, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar