реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кожен народ має президента, якого заслуговує

Дорогі мої земляки, мешканці рідної Чернігівщини! З нагоди закінчення кампанії по виборах президента України, щиро вітаю і сердечно поздоровляю Вас із досягнутими результатами Вашого волевиявлення. Переважна більшість громадян Чернігівщини віддали свої голоси за Юлію Тимошенко.
Загалом мешканці 16 областей України, місто Київ і українці за кордоном надали перевагу Юлії Тимошенко, яка незмінно виявляє свою несхибну українську патріотичну позицію і не лише прагне, а й здійснює конкретні кроки по захисту наших національних інтересів.

Ця президентська кампанія була надзвичайно важливою для всіх нас. Вона виявилася іспитом на патріотичність і продемонструвала рівень відповідальності громадян за долю власної держави.

А рівень цієї відповідальності характеризується зокрема й тим, що понад чверть громадян України взагалі не взяли участь у виборах найвищої посадової особи держави. Цим вони фактично показали свою байдужість до майбутнього, в якому їх життя буде дуже залежати од того курсу, який обере новий президент, якого для них (і за них) обрали інші.

Кожен народ має такого президента, якого заслуговує. Українці підтвердили цю відому істину під час виборів. Очевидно нам судилося пройти ще одне чергове випробування, з якого ми вийдемо міцнішими, згуртованішими, а головне – розумнішими, досвідченішими. Ми разом з вами будемо продовжувати боротися за торжество Суспільства Справедливості, відкидаючи з нашого шляху корупцію, брехню, лицемірство і підступність.

Вже навесні ми маємо обрати найближчих до нас керівників місцевого самоврядування. Мусимо обрати тих, із ким будемо організовувати нашу щоденну роботу й наше життя за місцем проживання, хто формуватиме місцевий бюджет і керуватиме його наповненням, хто від нашого імені й в наших інтересах піклуватиметься про вирішення проблем розвитку села, міста, району.

Давайте не забувати, що ми у себе вдома і що хліб виростає не на асфальті в Києві, а саме на наших чернігівських полях, і що молоко також доїмо ми тут, а не чиновники у своїх затишних кабінетах.

Невдовзі – весна. Це наш час. Зерно посіяне у теплу землю проросте щедрим врожаєм! А від того, як ми себе поставимо, від того, як спрацює нещодавно створена Асоціація сільських голів України, залежатиме наше життя, наші здобутки і наша громадянська гідність в очах всього світу.

Ще раз дякую всім за підтримку наших намагань стати на шлях активного відновлення України. Запевняю Вас, мої дорогі земляки, що ми, разом із Вами, не зважаючи на всі труднощі, зі ще більшою енергією і наснагою будемо крокувати до поставленої мети – зробити Україну сучасною процвітаючою державою, яку шанують у світі.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, миру і добра Вашим родинам, благополуччя, успіхів і Божого благословення на всі Ваші добрі справи.

Слава Україні!

Віталій КОРЖ,
народний депутат України
(фракція БЮТ




Теги:підсумки виборів, команда Тимошенко, Тимошенко, вибори на Чернігівщині


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Давайте не забувати, що ми у себе вдома і що хліб виростає не на асфальті в Києві, а саме на наших чернігівських полях, і що молоко також доїмо ми тут, а не чиновники у своїх затишних кабінетах."
- згоден на всі 100%
Не Турчинов сіяв хліб, який за копійки він же і скуповував.
Не Тимошенко доїла корів 1000 днів свого прем'эрства і змушувала продавати його дешевше мініральної води.
Не Ляшко орав землю....
і т.д.
Це ваша команда дарувала машини швидкої за місяць до виборів, а три роки лікарі пішки ходили по хворих.
Це ваша команда чекала два роки поки горіли будинки і лише зараз відшукала кошти на пожежні машини.

Правду кажуть, совість мало мати - їй треба користуватись!

avatar