реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

«Козачка» своїх виборців кандидату-податківцю не здасть

Зранку, 12 листопада 2010 року кандидат у депутати відома поетеса, авторка слів до шлягеру «Козачка» Надія Галковська отримала в Чернігівській районній виборчій комісії Постанову №41 від 10 листопада 2010 року, в якій її скаргу на дії начальника Чернігівської міжрайонної податкової інспекції В.В. Яковенка визнано безпідставною і залишено без задоволення.
Крім того, їй надали Протокол №20 засідання цієї виборчої комісії від 10 листопада 2010 року (на яке її ніхто не запросив!), в якому вказано, що «отримавши письмове підтвердження (копію договору щодо надання інформаційних послуг) від Мастерової В.М. – головного редактора газети «Наш край», було виявлено, що Яковенко В.В. заключив договір з газетою «Наш край» на розміщення інформаційних матеріалів».
Нагадаю, що 9 листопада 2010 року до цієї виборчої комісії Надією Галковською було направлено Скаргу на протиправні дії кандидата в депутати до Чернігівської районної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №33 В.В.Яковенка щодо друкування в Чернігівській районній газеті «Наш край» №№ 95-96 його звернення «Шановні жителі села Рудка та Селянська Слобода!» без укладання договору і надходження коштів з виборчого фонду кандидата в депутати В.В.Яковенка на рахунок редакції (видавця).
12 листопада Надія Галковська оскаржила таке рішення виборчої комісії в Чернігівському суді, бо вважає, що немає жодного доказу про надходження коштів з виборчого фонду кандидата в депутати В.В.Яковенка на рахунок редакції (видавця), а сама Постанова прийнята з порушенням Закону.
В позовній заяві вона просить суд скасувати Постанову №41 від 10 листопада 2010 року як таку, що не відповідає вимогам Закону про місцеві вибори як за формою, так і змістом, визнати протиправними дії кандидата-податківця від Партії регіонів, а також зобов’язати виборчу комісію невідкладно розглянути на своєму засіданні питання про оголошення кандидату-податківцю попередження.
Чекаємо рішення суду.
Нагадаю, що вже 14 листопада відбудеться повторне голосування в селах Рудка та Селянська Слобода.
Рудка та Селянська Слобода.

Сергій Соломаха


P.S. Вчора, 11 листопада 2010 року Надія Галковська подала дві Скарги щодо розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів кандидата в депутати В.В.Яковенка, що не містять відомостей про установу, що здійснила друк, його тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.
Чернігівська районна виборча комісія станом на 18-00 годину 12 листопада не повідомила Надію Галковську про розгляд цих скарг.









Коментарі (5)
avatar
1
Пан администратор!
Ваш сайт позволяет читателям оставлять свои комментарии – это хорошо. Но, плохо то, что комментарии вы опубликовываете ТОЛЬКО ЛИШЬ в день выхода статьи. Даже на следующий день – уже нет смысла писать комментарии – их вы не напечатаете. Стоит ли тогда вообще держать на сайте КОММЕНТАРИИ (?) – если они однодневки и диалога между автором и читателем или просто между читателями не происходит. А отсутствие диалога сильно уменьшает популярность сайта и совершенно не повышает рейтинг УНП. Интересно, знает ли о причине отсутствия комментариев на сайте Сергей Соломаха?
avatar
3
В перше дізнався про таке!
avatar
2
Краще голосувати за вчительку, аніж за хабарника!
avatar
4
Уважаемый taras1313!

Спасибо за Вашу активность! Надеюсь, и Соломаха, и админ Вам ответят тоже. Комменты практически все на сайте выставляются. По крайней мере, я ежедневно и постоянно выставляю всё, что обнаруживаю. Без исправлений. Удаляются с сайта лишь комменты при наличии в них оскорблений с ненормативной лексикой (к сожалению, встречаются...).

Каждый ищет тему по своему вкусу и невозможно все темы держать постоянно на главной странице. Материалы переходят на 2-ю, 3-ю стр и т.д. Возможно, поэтому Вы говорите об остутствии смысла писать комментарии -- дескать, их не видят. Видят! Но не все хотят и могут дельно дискутировать. Разучились :((

Очевидно, назревает техническая модернизация сайта. А Вы непременно пишите! Народ ждёт! У Вас очень дельные комменты.

avatar
5
Спасибо!
avatar