реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Ковпита горіла у день виборів

17 липня о 00:28 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в одному з приватних господарств у с. Ковпита Чернігівського району.

За викликом на місце події було направлено відділення 3-го державного пожежно-рятувального посту з смт М.Коцюбинське та місцева пожежна команда с. Ковпита. Через 4 хвилини до Служби порятунку "101" знову надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі та гаражу в цьому ж населеному пункті але в іншій частині вулиці.

В поміч вогнеборцям було направлено відділення 1-го державного пожежно-рятувального посту з м. Чернігова та автоцистерна Ревунівського лісництва. На час прибуття цих підрозділів вогнем повністю була охоплена господарча будівля та палав дах гаражу. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі.

Під час гасіння знову почали надходити неодноразові повідомлення про пожежу житлового будинку та господарчої будівлі в одному з приватних господарств по іншій вулиці. За викликом до місця події було додатково направлено ще 3 автоцистерни 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Чернігова та професійного пожежного посту м. Остер, які знаходились на чергуванні в смт Гончарівське. По прибуттю рятувальників вогнем повністю був охоплений дах господарчої будівлі та частково житлового будинку.

Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців всі пожежі о 3:20 були локалізовані та о 5:45 остаточно ліквідовані. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, 1 мотоцикл та 3 т сіна в першому приватному господарстві, господарчу будівлю та покрівлю гаражу по всій площі в іншому приватному господарстві. В третьому приватному господарстві знищено покрівлю по всій площі, пошкоджено перекриття та майно в господарчій будівлі, а також 10 кв.м. покрівлі житлового будинку.

Всього до гасіння пожежі залучалося 24 чоловіки особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки.

Причинами всіх пожеж став навмисний підпал. Завдані збитки встановлюється. Жертв та постраждалих немає. За фактами пожеж правоохоронними органами проводиться розслідування.



Теги:підпал, пожежі, ДСНС в Чернігівській області, Ковпита


Читайте також



Коментарі (0)
avatar