реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Кошти для віддалених сіл

ПриватБанк в Чернігівській області ввів послугу з видачі готівки держателям платіжних карт у відділеннях поштового зв'язку “Укрпошти” через термінали ПриватБанку.

Ця послуга повинна стати особливо актуальною для мешканців віддалених сіл. Завдяки величезній мережі «Укрпошти» клієнт може не тільки отримати готівку, а й поповнити картку безпосередньо в поштовому відділенні.

Видача коштів здійснюється в поштових відділеннях в національній валюті по картах платіжних систем Visa, Visa Electron, Cirrus / Maestro, емітованих ПриватБанком, безкоштовно (без комісії).

Крім зняття готівки, держателі карток можуть також у відділеннях «Укрпошти» здійснити поповнення картки.

На 1 лютого 2015 року в Чернігівській області встановлено 24 термінали у відділеннях “Укрпошти” в селах Чернігівського району, Менського, Срібнянського,Бобровицького, Городнянського, Корюківського, Козелецького, Талалаївського, Варвинського, Борзнянського, Куликівського, Сосницького, Новгород-Сіверського, Семенівського районах. Протягом 2015 р. ПриватБанк планує встановити термінали в усіх відділеннях “Укрпошти”, які знаходяться в віддалених селах Чернігівської області.



Теги:віддалені села, ПриватБанк, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar