реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Корупція на митниці

Служба безпеки України задокументувала факти системної корупції, до яких причетні заступник начальника митного посту та головний інспектор одного з відділів Чернігівської митниці.

За попередньою версією слідства, посадовці налагодили механізм одержання неправомірної вигоди від представників зовнішньої економічної діяльності. За гроші фігуранти обіцяли підприємцям не створювати штучних перешкод під час митного оформлення імпортованих товарів.

Правоохоронці затримали одного з посадовців на робочому місці під час чергового отримання хабара у розмірі 18 тисяч гривень.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення інших посадових осіб митниці, можливо причетних до протиправної діяльності.

Заходи з викриття корупції проводились спільно зі слідчими територіального управління ДБР у місті Києві під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області



Теги:СБУ, Корупція, Чернігівська митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar