реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Конкурс від "Сіверщини"

Моя «Сіверщина» --
такий новий конкурс оголошуємо за листом читачки з Прилуччини

«Добрий день, Сіверщина» і всі працівники редакції!
Наближається красива дата -- 18-річчя «Сіверщини». Вітаю газету з днем народження і бажаю хорошої дружби з передплатниками – і щоб нових ставало більше. А працівникам редакції – міцного здоров»я, сімейного затишку та успіхів у нелегкій праці.

Світи ще довго «Сіверщина» на теренах Чернігівщини! Читайте і передплачуйте газету, бо вона дуже цікава. Не соромно було читати «Сіверщину» і під час президентських виборів на відміну від інших газет, де була одна реклама та програми телепередач.

Я передплачую «Сіверщину» 17 років і не шкодую. Передплатила і на 2011 рік.

Ганна Гаврилівна ТКАЧЕНКО,
село Новий лад, Прилуцький район»

Від редакції.

Дякуємо Ганні Гаврилівні за такого теплого листа і пропонуємо нашим читачам до 18-ліття газети висловитися на тему «Моя «Сіверщина» -- розкажіть як ви прийшли до нашої газети, чим вона вам корисна і цікава, що у ній треба змінити. А головне -- порадьте газеті як збільшити число передплатників, щоб ми буди дійсно народною газетою.
Пишіть -- і кращі ваші листи будуть опубліковані, а найкращі отримають від редакції призи! Якщо додасте до листа своє фото з нашою газетою -- будемо щиро вдячні. І головне -- не відкладайте передплату на «Сіверщину» та порадьте передплатити її знайомим. Адже газета не отримує грошей від влади, чи від партій -- ми виживаємо самостійно, тільки завдяки передплатникам.






Теги:Сіверщина, Конкурс, передплата


Читайте також



Коментарі (0)
avatar