реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Конкурс: напишіть листа — отримайте приз!

Укрпошта запрошує молодь взяти участь у літературному конкурсі «Уявіть себе деревом, що росте в лісі

Підтримуючи рішення Міжнародного бюро Всесвітнього поштового союзу (ВПС) щодо проведення 40-го міжнародного молодіжного конкурсу творів епістолярного жанру на тему «Уявіть себе деревом, що росте в лісі.

Напишіть кому-небудь листа й поясніть, чому так важливо захищати ліси» (скорочена назва «Уявіть себе деревом, що росте в лісі...») та з нагоди відзначення Всесвітнього дня пошти — 9 жовтня — Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» оголошує проведення в 2010-2011рр. національного конкурсу на цю тему.

Мета конкурсу: привернення уваги молоді до екологічних проблем світу, зокрема важливості в природі всіх видів лісів, їх збереження та розвитку; усвідомлення юним поколінням важливості поштової служби в суспільстві; сприяння розвиткові в дітей навичок до творчості, уміння писати листи, влучно й дохідливо висловлювати свої думки.

Вікова категорія учасників — школярі від 10 до 15 років. Критерієм для встановлення віку дитини є дата початку конкурсу.
Національний конкурс відбувається в два етапи: регіональний етап (конкурси організовують дирекції підприємства в Автономній Республіці Крим, 25 областях України, у Києві та Севастополі) проводиться з 9 жовтня 2010 року до 15 лютого 2011 року; фінальний етап (розглядатимуться твори, що посіли перше місце в кожній дирекції УДППЗ «Укрпошта») триватиме з 01 березня 2011 року до 15 квітня 2011 року.

Конкурсний твір має бути написаний прозовою мовою у формі листа обсягом до 800 слів (рукописного чи друкованого тексту).
Критерії оцінки конкурсних робіт: повнота розкриття теми; особистий погляд на світ та проблеми, пов’язані з темою конкурсу; оригінальність творчого задуму: змістовність, щирість, логічність та самостійність викладу матеріалу; грамотність.

Для нагородження переможців регіонального етапу національного конкурсу встановлюються три призових місця та відповідні винагороди:

І місце — 500 грн; II — 300 грн; III— 200 грн.

Для відзначення переможців національного конкурсу передбачено такі грошові премії:
І місце — 1000 грн; II — 600 грн; III — 400 грн.

Грошові винагороди виплачуються згідно з чинним законодавством шляхом переказу коштів на домашню адресу переможців конкурсу.
Твір-переможець національного конкурсу буде надіслано до Міжнародного бюро ВПС для участі в міжнародному конкурсі, результати якого буде оприлюднено після надходження інформації від ВПС.

Призери міжнародного конкурсу отримають такі нагороди ВПС: І місце— позолочена медаль, II— срібна медаль, III— бронзова медаль.
31 січня 2011 року— останній день відправлення листа на конкурс, що має підтвердити відбиток календарного штемпеля на конверті.
Надсилати роботу слід на адресу: відділ маркетингу, Проспект Миру, № 28, м.Чернігів, 14000.

На конверті зробити позначку «Конкурс ВПС».

Учасник конкурсу має вказати повну домашню адресу; прізвище, ім’я, по батькові: назву та адресу навчального закладу (школи), клас, у якому навчається; номер телефону (за наявності), а також надіслати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (власного чи одного з батьків), копію свідоцтва про народження, своє кольорове фото. Особисті дані про учасників конкурсу не розголошуються. Твори, що надійдуть на конкурс, та супровідні документи до них відправникам не повертаються.
Тож чекаємо на цікаві листи, змістовні й емоційні, які кожен по-особливому й незвичайно висвітлить тему важливості захисту лісів!
Докладніше з умовами конкурсу та порядком його проведення можна ознайомитися на корпоративному порталі Укрпошти www.ukrposhta.com, а також у кожному поштовому відділенні.
Контактний телефон відділу маркетингу: (0462) 635-267; 635-352.




Теги:Конкурс, молодь, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar