реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Пошта для малечі. Дитячі мрії мають збутися

Укрпошта продовжує добру традицію — відповідати на листи дітлахів, адресовані до Діда Мороза та Святого Миколая.

Більш як сто листів від малюків Чернігівщини надійшло на адресу улюбленців дітвори. У нашому регіоні роботу «помічників» Діда Мороза виконував відділ маркетингу Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта». Всю кореспонденцію поштовики уважно прочитали. А в ній — розповіді дітей про себе, про свою сім’ю і, як годиться на свято, замовлення на подарунки. Чого тільки не бажали діти різного віку: від іграшок до комп’ютерів.
Ось що написали Діду Морозу вихованці Чернігівського дитячого садка №42 «Русалонька»: «Родина наша велика і дружна. Дівчатка у нас красиві, охайні, добрі, а хлопчики мужні та ввічливі. В нашій групі граємося та навчаємося. Цілий рік ми чекали свята Нового року та Різдва Христового, адже в цей час відбуваються всілякі чудеса. Здійснюються дитячі мрії та побажання. Ми хочемо запросити тебе в гості та привітати із новорічними святами. Бажаємо тобі та твоїм помічникам міцного здоров’я, веселого настрою та добрих друзів. І дуже просимо тебе порадувати нас подарунками — надіслати нам іграшки для гральної кімнати. Будемо чекати на здійснення наших мрій. А ще ми хочемо подарувати тобі чарівну сніжинку, яку намалювали своїми долоньками. З повагою і любов’ю до тебе твої маленькі друзі».
І ось 19 січня, на чудове зимове свято Водохреще, подарунки малюкам групи «Сонечко» від імені Діда Мороза вручив заступник директора Чернігівської дирекції Укрпошти Олександр Тимощук. Радості дітвори не було меж, любо було дивитися на їхні щасливі обличчя! Діти були в захваті від того, що мрії збуваються.
За цю гарну традицію спасибі поштовикам!

Відділ маркетингу Чернігівської дирекції Укрпошти, спеціально для газети "Біла хата"



Теги:Конкурс, приходько, пошта, дирекція, Укрпошта, Біла хата, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar