реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Конкурс кращих товарів завершено

Конкурс "100 кращих товарів України"
«Чернігівська якість-2010» - товари і послуги, які завжди з вами. Кращі підприємства Чернігівщини, переможці та лауреати конкурсу «Чернігівська якість -2010» регіонального етапу конкурсу "100 кращих товарів України" отримали заслужені відзнаки із рук першого заступника голови облдержадміністрації Станіслава Прокопенка.

У нашій області конкурс проводило державне підприємство «Чернігівстандартметрологія», а церемонія нагородження відбулася напередодні Дня підприємця у Чернігівській обласній державній адміністрації.
Макарони з найкращої сировини

Традиційно найбільше переможців - у номінації "Харчова продукція та продовольча сировина".
Чим наша, чернігівська продукція, краща за будь-яку іншу? Керівники підприємств відкривають секрети:
"Краща – тому що натуральна, без жодних шкідливих домішок. Наші вироби – це борошно, вода і чудова робота фахівців", - розповів голова правління ВАТ "Чернігівська макаронна фабрика Сергій Доманов.

Він підкреслив, що колектив фабрики сталий та стабільний, знає свої обов’язки на кожному робочому місці.
"Тому навіть у кризовий рік ми змогли збільшити обсяги виробництва і підняти заробітні плати", - відзначив голова правління підприємства.

Передусім якість

"Цього року в конкурсі "Чернігівська якість" взяли участь 24 підприємства області, що представили 27 видів продукції та послуг", - розповів керівник ДП "Чернігівстандартметрологія" Ігор Анищенко.
За його словами, кожен з учасників конкурсу може по праву пишатися якістю своєї продукції та послуг, і кожен вартий перемоги.
Допомагають контролювати якість системи управління, які працюють на підприємствах.
"Переважна більшість конкурсантів має впроваджені системи управління або зараз займається розробкою ", - наголосив Ігор Анищенко.

Державне підприємство "Чернігівстандантметрологія", додав він, завжди виступає за підвищення якості та захист споживачів. Тому раде вітати кращих із заслуженою перемогою.

Підготувала прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:100 кращих товарів, якість


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ну а крім макарон ще "Ритмівська ковбаса" зайняла одне з перших місць в конкурсі.
avatar