реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Конфуз Партії регіонів

Під офісом Партії регіонів у Києві на вулиці Липській зібралося ввечері близько 150 людей, які вимагали оплатити їм участь у мітингу.
Про повідомив кореспондент "Української правди" завдяки новому руху "Опір".

Люди заявляють, що вони брали участь у заходах на Майдані Незалежності та біля палацу "Україна" з 9:00 до 18:00, за що організатори обіцяли їм 120-140 гривень. За їхніми словами, з частиною мітингувальників розрахувалися, а з частиною ні.

Як відомо, у палаці "Україна" відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності, у якому брав участь президент Віктор Янукович та інші високопосадовці. На Майдані Незалежності відбувся святковий концерт, організований Київською міськдержадміністрацією.

Згодом син народного депутата від партії регіонів Олега Надоші (ще одни помаранчевий, що зрадив Ющенка) видавав гроші у кафе "Чайкофф". Відео процесу розрахунків зняв журналіст Мустафа Найєм.

Тож, виявляється, що навіть на концерт і виступ свого лідера регіонали просто так не ходять -- приводять проплачених "лохів", який не гріх і "кинути". Все по понятіях!
Олег Надоша проплатив фейєрверк на Майдані Незалежності на честь прийняття Податкового Кодексу. Весело йому!


Накопичення колон "регіоналів" біля Європейської площі 22 січня 2011 року для кидку на Майдан незалежності.

Нарада бригадирів







Теги:Мітинги, опір, Мустафа Найєм, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
ще одни помаранчевий, що зрадив Ющенка - як можно зрадити Ющенка, коли він сам зрадив всіх людей, що вірили йому? Гроші регіоналів позбавили його будь яких моральних принципів
avatar
2
А что в наше время делается бесплатно?
Кстати, «У суботу, 29-го січня, відбудеться автопробіг (власними автомобілями)».
Интересно, на бензин будут давать деньги или нет? Надо будет потом спросить у участников автопробега.
avatar
3
А хто ж гроші даватиме? Дивний ви, Тарасе, і далекий від громадського руху. Мабуть, колишній військовий, бо звикли все на шару...
avatar