реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Концерту кубанців у Чернігові не буде!

На засіданні обласного штабу національного спротиву майже одноголосно було ухвалено рішення вимагати відміни концерту Кубанського козачого хору РФ у Чернігові 21 березня. Начальник департаменту культури обласної державної адміністрації підтримав цю вимогу. Концерту не буде через відкриту підтримку цим хором і його керівником військової агресії Росії проти України.

На своїй офіційній сторінці кубанці написали: «Незаконный захват власти на Украине и волна русофобии и нацизма острой болью отзываются в сердцах кубанцев. В тяжелейшие для жителей Крыма дни на полуостров приехали артисты Кубанского казачьего хора – чтобы поддержать и ободрить тех, с кем многие связаны не только соседскими, но и кровными узами. И всему миру продемонстрировать позицию: мы вместе, мы едины!»

По Криму гуляють кубанські козачки з нагайками і в кубанках.

І все ж я не голосував за таке рішення штабу, бо вважаю його поспішним щодо кубанців. Вони все ж трохи українці. І не дуже відчувають себе росіянами. І тому прийняти б їх у Чернігові, показати, що злі бандерівці не бігають вулицями міста, що ніхто не забороняє російську мову, а Бандера давно уже помер (точніш - убитий кагебістською кулею) - було б правильніше.

Але я розумію біль українську від окупації Криму і тому обмежуюся тільки цією публікацією.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Кубанський козачий хор, Україна - Росія, Кубань, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar