реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кому чернігівці повинні уклінно дякувати за Перемогу?

Чим далі від травня 1945 року, тим менше залишається в живих рядових солдат і офіцерів перемоги, що врятували Україну і світ від націонал-соціалістичного «нового порядку». Водночас, на жаль, пропорційно збільшується кількість політиків, які намагається використовувати цю Перемогу для власної популяризації.

Судіть самі.

У страсну п’ятницю, напередодні Великодня, по місту Чернігові встановлено біг-борди з написами «9 Травня Пам’ятаємо... Пишаємося… Міський голова Олександр Соколов» та «Уклінно дякуємо за Перемогу!Міський голова Олександр Соколов».
Автори першого біг-борду асоціюють Перемогу з чорно-помаранчовою стічкою – символом перемоги путінської Росії у Великій Вітчизняній війні та з традиційною ходою на чолі з бронетранспортером на 9 травня у місті Чернігові.
На другому зразку біг-бордів, крім традиційної чорно-помаранчової стічки, більш ніж третину площі біг-борду займає зображення самого міського голови. Точнісенько як на його агітаційній продукції на минулих виборчих перегонах .

Виникає щонайменше два питання.

Якщо це особиста уклінна подяка за Перемогу від міського голови, то чому вона у множині ?

Чи може це чернігівці уклінно дякують за Перемогу міському голові ?

На мою думку, щонайменше є недоречним на агітаційній продукції і вітаннях з Днем Перемоги розміщувати обличчя виборних посадових осіб – «слуг» громади.

Сергій Соломаха


















Коментарі (2)
avatar
1
Пане Сергію, буде інший хтось після Соколова-буде теж саме. І той же абсурд різатиме очі.Інша справа, коли депутатам ради до одного місця хто ,що та за які гроші виставляє.У всякому разі жодна політична сила, що була при владі впродовж 22 років, жодного разу не відмовлялась від тупих "заморочок" своїх попередників.Доречі всі ці сходинки проходили діячі від Ющенка.Інша справа, що розмір банера чи бігборду просто зайвий раз нагадує про розмір чи глибину грошової кишені.А вона сьогодні у кожного з цих хлопців дозволяє виставляти на посміховисько і себе і зміст того, що породили недолугі піарщики.
avatar
2
вот в этом и беда, что о ветеранах вспоминают только перед 9 мая! а они нуждаются в ежедневной заботе! а в этом году, если бы коммунисты не напомнили о ветеранах, вообще бы забыли! разве наши прадеды не заслуживают светлой памяти и чтобы о них хотя бы раз в год вспоминали?!
avatar