реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Комісара попросили піти геть… або "пісня" незадоволених патріотів

«Сумнівним хлопцем» називають очільника обласного військового комісаріату Костянтина Нікуліна чернігівська «Самооборона» і «Правий сектор». Вони звинуватили комісара у багатьох гріхах. Навіть запідозрили, що пан Нікулін збирається Путіна з «хлібом-сіллю» зустрічати. Тому і прийшли до нього поспілкуватися «душа в душу». Щоправда комісара на робочому місці не застали…

Довга передісторія, незадоволені патріоти і куди зник Нікулін?

На Чернігівщині формують батальйон територіальної оборони. До лав нового військового формування вже записалося близько семи сотень громадян.
Щоправда півтисячі з них мають вік більше 50 років.

Тому ніхто їх, звичайно, не мобілізує.
Зміцнити новий батальйон військові вирішили за рахунок патріотів. Вони в свою чергу не проти цього.

Але у «тонкощах» формування батальйону самооборонівці вбачають підозрілі речі.

За словами голови обласного осередку чернігівської «Народної самооборони» Володимира Федорука дуже підозріло виглядає мобілізація лідерів патріотичних організацій міста.
Адже бойовий актив забирають і вивозять на навчання за межі міста.

Залишати Чернігів без «поводирів» у такий напружений час самооборонівці вважають підігруванням Путіну.
Чому військові навчання не можна провести на базі частин, які дислоковані у самому Чернігові? Відповідь на це питання від військових не почули.
До речі, створити підрозділ територіальної оборони «Народна самооборона» Костянтину Нікуліну пропонувала ще два місяці тому. Але комісар спочатку не прислухався до поради.

Також самооборонівці та «Правий сектор» звинувачують головного комісара області у спробі «відмити» кошти, які виділили на формування нового батальйону.
Сума дійсно зваблива – 3,5 мільйона гривень.

Та звинувачення в свій бік комісар не почув. Бо зранку поїхав у відрядження до Рівного. Його заступники навіть відповідні документи показали.

Тож щоб очільник військкомату «не розслаблявся» самооборонівці залишили йому "подарунок" – шаблон рапорту на звільнення.
А також пообіцяли зовсім скоро прийти в гості ще раз.Високий Вал



Теги:територіальна оборона, військовий комісар, самооборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar