реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Комікс про Українську Революцію

У масовий продаж випущено графічний роман "Воля", що стосується драматичних подій української історії початку ХХ століття. Видавці, Ugar Production, заявляють, що графічний роман став бестселером ще до офіційного виходу.

Сюжет "Волі" стосується визвольних змагань українського народу 1917-1921 рр. Але графічний роман не є суто історичним: він поєднує в собі жанри альтернативної історії, стімпанку, фентезі та фантастики.

"Команду українських художників та сценаристів об’єднала одна спільна мета: мотивувати людей до вивчення історії буремного періоду національно-визвольних змагань 100-річної давнини", - кажуть автори проекту.

Серед героїв графічного роману – реальні історичні персонажі, такі як Павло Скоропадський, Михайло Грушевський, Нестор Махно, Володимир Вернадський та інші. Перший том містить у собі кілька окремих історій. Другий том побачить світ у 2018 році.

Зазначимо, що комікс "Воля" презентували у травні на київському Книжковому Арсеналі. Тоді український графічний роман став однією з книжок, які придбав на книжковому ярмарку Петро Порошенко.



Теги:визвольні змагання, революція, графічний роман, стімпанк, комікс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar