реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Яка команда вилетить з УПЛ за підсумками сезону?

За п’ять турів розіграшу чемпіонату України поточний сезон подарував уже нам чимало несподіванок: класний старт «Ворскли» та «Колоса», непереконливі результати «Шахтаря» та провальний початок від новачків ліги.
Відповідно до рішення Виконкому УАФ, у наступному сезоні збільшиться кількість команд-учасників з 14-ти до 16-ти колективів. А вилетить за підсумками сезону 2020/2021 років лишень одна команда, а не дві, як це було останні кілька років. Підвищитися у класі зможуть одразу три колективи з Першої ліги.

Як повідомляється на порталі https://bookmaker-ratings.am/, за оцінкою аналітиків, на цю мить у ПФК «Львів» найменше шансів залишитися в чемпіонаті України. На перебіг подій, за яким підопічні Георгія Цецадзе вилетить у Першу лігу, пропонують укласти парі за 1.60 (62,5%).

Під загрозою втрати місця у Favbet лізі перебувають новачки «Інгулець» та «Рух». Ставку за 4.50 (22%) розрахують як виграшну, якщо клуб з селища Петрове фінішує на останньому місці чемпіонату.

Водночас поставити на виліт «Руху» з УПЛ можна за 5.0 (20%). Дещо більше шансів залишитися в еліті у закарпатського «Миная» (7.0, 14%). Шанси вилетіли з УПЛ донецького «Шахтаря», київського «Динамо», чернігівської «Десни або луганської «Зорі» оцінили коефіцієнтом 500.0 (0,2%).
Шостий тур УПЛ стартував у суботу, 17-го жовтня.



Теги:УПЛ, Спорт, Футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar